Su programomis nukopijuoju Google SERP informaciją ir išanalizuoju

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Su programomis nukopijuoju Google SERP informaciją ir išanalizuoju

30 €
ID: 7965981
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Svetainės SEO optimizavimą reikia pradėti nuo Google SERP (parodymų) analizės. Google apie 50 proc. paieškos pavadinimų ir meta aprašymų pakeičia pagal nuskaitomus svetainių puslapius. Google rodomą tekstinę informaciją pakeičia pagal paieškos sukaupiamą puslapių paspaudimų istoriją - tai ką žmonėms pagal konkrečių paieškų raktinius žodžius paieško, t.y. kokias nuorodas su jų aprašomąją informaciją dažniausia peržiūri paieškoje. Google keičiant puslapių tekstinę informaciją paieškose gerina naudotojų patirtį ir taupo laiką pateikiant tai kas naudingiausia. Ta pati paieškai SEO optimizuojant svetaines turi padaryti ir verslininkai. Naudingiausia informacija dėl konkurencijos ir pirkėjų prioritetų keičiaisi, todėl periodiškai reikia atnaujinti savo puslapių informaciją pagal klientų poreikius. Lengviausias būdas surasti Google dažniausiai pasikartojančias raktinių žodžių kombinacijas. Su NLP (Natural Language Processing) programomis tai nesunku išskaičiuoti Google dažniausiai parodomus bet kokio ilgio raktažodžius.
O nuo raktažodžio ilgio priklauso svetainės konversijų kiekis. Google tai rinkodaros verslas paremtas duomenų mokslo technologijomis.
Su programomis nukopijuoju Google SERP informaciją ir pateikiu SEO naudingiausia N, BERT (Bidirectional Encoder Representations from Transformers (BERT), RAKE (Rapid Automatic Keyword Extraction Algorithm) algoritmų žodžių kombinacijas.
Programos pačios žodžių nesupranta, bet jos suranda sistemą per kiek simbolių ir kaip dažnai kokiame kontekste kartojasi vienos ar kitos žodžių kombinacijos. BERT algoritmas buvo sukurtas nustatyti paieškų naudotojų raktažodžių ketinimams surasti, o RAKE algoritmas nustato pagrindinius teksto turinio (raktinius žodžius). Panaudojas programų nustatomus svarbiausiu raktinius žodžius, Jūsų puslapių informacijai bus teikiama paieškose prioritetas lyginant su optimizuotomis svetainėms be šių naudingiausių kombinacijų. 100 raktinių žodžių (iki TOP 30 pozicijų) išskiriant Adwords ir natūralią paiešką informacijos nuskaitymas ir analizės NLP, BERT, RAKE su kombinacijų dažnumu ir jų reikšmingumo balu kaina 30 eurų.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai