stulpo led sviestuvas su davikliu (lempa)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

stulpo led sviestuvas su davikliu (lempa)

30 €
ID: 7598752
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

I-VII: 8.00-21.00
Senosios obels g. 1, Kaunas!
Prieš atvykdami būtinai pasiskambinkit.

Kad mūsų kaina būtų konkurentiška rinkoje mes Jums visada pasiūlysime geresnią kaina nei kitur. Tiesiog-matėte pigiau? Mes pasiūlysime dar pigiau nei kitur, tik sakykite :) !

-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Visais klausimais skambinkite arba rašykite SMS:
+37067083571
+37067656131
Jeigu nekeliame, parašykite sms ir perskambinsime ar parašysime kaip galėdami greičiau.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Kaune susitikti galime vietoje, o į kitus miestus, visoje Lietuvoje pristatymas kurjeriu, atveža į vietą ir atsiskaitote gavę prekę.
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
Perkant didesnius kiekius taikomos didmeninės kainos individualiai!

Drėgmei atsparūs kiemo, lauko ir patalpų LED šviestuvai su judesio davikliais ir be.

Dėmesio!
Skelbimo nuotraukose matosi tik maža dalis to ką turime. Turime šviestuvų su linzėmis ir be jų, įvairių tipų (fat ir slim) bei spalvų korpusais, judesio davikliu iš viršaus arba iš apačios, taip pat turime nukainuotų šviestuvų su smulkiais defektais (defektai atsitike transportuojant, šviestuvai nauji) t.t.

Siūlome aukštos kokybės Led šviestuvus skirtus kiemo, patalpų apšvietimui. Šviestuvai yra atsparūs drėgmei, tinka stovėjimo aikštelių, garažų, saugomų teritorijų, ūkinių pastatų, sodybų apšvietimui ir t.t. Šie šviestuvai naudoja itin mažai elektros energijos ir šviečia daug ilgiau už kaitrinius šviestuvus. Šviestuvai su judesio davikliu yra reguliuojami. Reguliuojamas jautrumas, švietimo laikas ir nuo kokios tamsos pradeda reaguoti.

Kiekvienas musu produktas kruopščiai tikrinamas, kad atitiktų keliamus reikalavimus ir standartus. Taip pat atliekami ilgamečiai patvarumo tyrimai, siekiant atrasti visus galimus defektus, bei toliau tobulinti musų produkciją.
Lauko šviestuvas su judesio davikliu,distanciniu pulteliu,integruotas sviesos automatinis ijungimas,nuo dienos sviesos sumazejimo,laiko isijungimo nustatymas ,vidine atmintis galima reguluotis sviesuma
vatai-50w80 led lemputes
6500kelvinu sviesumas

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai