Stipriausios geltonos (tadalafil 60mg)!!!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Stipriausios geltonos (tadalafil 60mg)!!!

Sutartinė
ID: 7562965
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 262

Skelbimo aprašas

Stipriausios "savaitgalinės" "geltonos" tabletės vyrams, net 3 kart stipresnės už cial!.

Šis papildas yra FDE5 inhibitorius, kuris pagerina vyrų seksualinę sveikatą, pagerina savijautą, suteikia pasitikėjimo, suteikia stiprią ilgalaikę erekciją, taip pat gydo erekcijos disfunkciją.
Poveikis pasireiškia sexualinės stimuliacijos metu. Papildas atpalaiduoja varpos kraujagyslių lygiuosius raumenis, ko pasekoje dvigubai didesnis kraujo srautas nukreipiamas į varpą bei sukelia tvirtą erekciją.

Tabletėje yra net 60 mg Tadalafil veikliosios medžiagos, tai yra tris kartus daugiau nei įprastinėje ci@lio tabletėje. Šis papildas yra geriausias generinių vaistų “Ci@lis” gaminys, tad veikimo principas yra identiškas. Šio papildo vartojimas leis mėgautis lytiniu aktu dvigubai ilgiau nei įprastai!

Vartoti reikėtų likus 45-60 minučių iki lytinio akto. Nevartoti kartu su riebiu maistu ar greipfruitais bei jų produktais. Laikyti kambario temperatūroje, toliau nuo saulės spindulių. Taip pat saugoti nuo drėgmės, karščio ir šalčio.

Siunčiame į visus Lietuvos miestus neutralioje pakuotėje registruotu ar išperkamuoju paštu, paštomatais, autobusų siuntomis, taip pat yra galimybė atsiimti vietoje.

Kontaktai:+37063727394. Skambučiai, sms, viber, whatsapp.
elektroninis paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai