Stilingas, modernus 2k. Butas 54 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Stilingas, modernus 2k. Butas 54 m2

25 €
ID: 7451494
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 33

Apie

Savivaldybė
Klaipėdos m. sav.
Gyvenvietė
Klaipėdos m.
Mikrorajonas
Baltijos
Plotas (kv.m.)
54.00
Kambarių sk.
2
Šildymas
Autonominis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Išnuomojamas naujos statybos stilingai ir pilnai įrengtas 2 kambarių butas patogioje vietoje . Bute gali apsigyventi iki 3 asmenų.
Šalia Registrų centras ,perkėla į Smiltyne, DFDS keltas, Švyturio arena, Baseinas,Sporto Klubai, Žvejų rūmai, Darželis, Mokykla, klinika, prekybos centrai: Arena ,Rimi, Akropolis,Maxima, Grandus,Norfa, Lidl.
Iki autobusu stotelės 2 min. kelio. Senamiestį automobiliu pasieksite per 3 minutes.
Su visais baldais ir buitine technika. Bute yra viskas, ko reikia kasdieniam gyvenimui, (šaldytuvas ,skalbimo mašina, plaukų džiovintuvas , mikrobangų krosnelė, virdulys, stalo įrankiai, indai, taurės, patalynė, rankšluosčiai , dulkiu siurblis , WI-FI ,Smart TV- 216 kanalu.Tiesiog ateik ir gyvenk. Nemokama didelė stovėjimo aikštelė. Rakinama laiptinė.
Bute Nerūkoma ! Be augintinių. Nuomoja šeimininkas, be tarpininkų, sutartį sudarysiu tik su tiesioginiu nuomininku be teisės pernuomoti. Atvykimo ir išvykimo laiką esant galimybei derinam. Nepilnamečiams ir vakarėliams nenuomojama.
Butas nuomojamas minimaliai 3 dienom ir ilgiau. Paros kaina 2 asm. nuo 25 €, savaitgalį ir šv.dienomis- nuo 30 €. Kaina gali keistis priklausomai nuo sezono, žmonių skaičiaus ir laikotarpio. Atvykus, galime paprašyti užstato.
Šiuo metu po kiekvieno svečio mes dezinfekuojame apartamentus specialiomis valymo priemonėmis.
Maloniai laukiame Jūsų!
Išankstinė rezervacija tel: +370 617 98971

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai