Statybos techninė priežiūra, statybos vadovas.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Statybos techninė priežiūra, statybos vadovas.

Sutartinė
ID: 7436214
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 36

Skelbimo aprašas

Atestuoto statybos techninės priežiūros vadovo, statybos vadovo, specialiųjų darbų vadovo, suvirinimo darbų koordinatorius paslaugos.

Turimi atestatai, pažymėjimai:

Ypatingo statinio statybos vadovo ir ypatingo statinio statybos techninės priežiūros vadovo kvalifikacijos atestatas.
Statiniai: Gyvenamieji ir negyvenamieji pastatai, susisiekimo komunikacijos: gatvės, inžineriniai tinklai, kiti inžineriniai statiniai, taip pat minėti statiniai, esantys kultūros paveldo objekto teritorijoje, jo apsaugos zonoje, kultūros paveldo vietovėje.

Ypatingo statinio specialiųjų darbų vadovo ir ypatingo statinio specialiųjų darbų techninės priežiūros vadovo kvalifikacijos atestatas.
Statiniai: gyvenamieji ir negyvenamieji pastatai, susisiekimo komunikacijos (gatvės), inžineriniai tinklai (vandentiekio ir nuotekų šalinimo, šilumos, dujų-skirstomasis dujotiekis), kiti inžineriniai statiniai, taip pat minėti statiniai, esantys kultūros paveldo objekto teritorijoje, jo apsaugos zonoje, kultūros paveldo vietovėje.
Darbo sritis: vandentiekio ir nuotekų šalinimo tinklų tiesimas, betranšėjis inžinerinių tinklų tiesimas, statinio vandentiekio ir nuotekų šalinimo inžinerinių sistemų įrengimas, šilumos tiekimo tinklų tiesimas, šilumos gamybos įrenginių (iki 300 MW galios) montavimas, statinio šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo inžinerinių sistemų įrengimas, dujų tinklų tiesimas, statinio dujų inžinerinių sistemų įrengimas, šildymo, dujų, naftos ar kito kuro technologinių inžinerinių sistemų įrengimas, statinių vidaus gaisrinio vandentiekio sistemų įrengimas, stacionariųjų gaisrų gesinimo sistemų įrengimas, lauko gaisrinio vandentiekio tinklų įrengimas, dūmų ir šilumos valdymo sistemų įrengimas.

Suvirinimo darbų koordinatoriaus pažymėjimas.
Suvirinimo objektai: technologiniai vamzdynai, magistraliniai dujotiekiai, naftotiekiai ir produktotiekiai, degiųjų gamtinių ir suskystintų dujų vamzdynai, katilai ir jų elementai, garotiekiai ir karšto vandens vamzdynai, naftos ir jos produktų talpyklos, slėginiai indai, keliamųjų įrenginių elementai ir metalinės konstrukcijos.

Tel.: 864593889
El. paštas: [email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai