SOEKS Ecovisor F3 vandens kokybės+nitratų kiekio+radiacijos matuoklis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

SOEKS Ecovisor F3 vandens kokybės+nitratų kiekio+radiacijos matuoklis

159 €
ID: 7266583
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 53

Skelbimo aprašas

SOEKS Ecovisor F3: tik reikalingiausios funkcijos - dozimetras, nitratų matuoklis, vandens kokybės vertinimas
Jutiklinis ekranas
Kompozitinis zondas
Programinės įrangos atnaujinimas per kompiuterį.
Radiacijos lygio nustatymas (dozimetras)
Nitratų kiekio matavimas vaisiuose ir daržovėse (nitratų testeris)
Vandens kokybės matavimas (TDS matuoklis)
Prietaisas turi maitinimo akumuliatorius. Tarnavimo laikas - ne mažiau kaip dveji metai. Akumuliatorius galima pakeisti patiems. Vietoj jų galite naudoti AAA baterijas.
Garantija: 24 mėn.
Platus galimų matuoti produktų sąrašas.
Kompozitinis zondas. Vienalaikis kelių taškų matavimas. Tikslus bet kurios temperatūros gaminio matavimas.
Patogesnis ir greitesnis matavimas! Kai dangtelis nuimamas, prietaisas automatiškai įsijungia į nitratų lygio matavimo režimą.
Bet kokių objektų radiacijos fono lygio matavimas!
Vandens kokybės vertinimas. Dabar galite pamatuoti vandens kokybę ir įvertinti savo filtro charakteristikas naudodami "SOEKS Ecovisor F4".
„SOEKS Ecovisor F3“ - tai legendinio SOEKS įrenginio „Ecotester 2“ tęsinys nauja forma ir su papildomomis naudingomis funkcijomis.
Šiandien, jei rūpinatės savo sveikata ir artimaisiais, šis prietaisas būtinas ir bus naudingas ilgus metus! SOEKS Ekovizor F3 yra visa namų laboratorija kišenėje.
"Ecovisor" korpusas pagamintas iš satinu dengtos medžiagos su guminėmis detalėmis. Jutiklinis ekranas pagerina valdymą ir sukuria daugiau vizualių sąsajų. "SOEKS" "Ecovisor" yra paprasta naudoti net nepatyrusiam vartotojui. Naująjį "Ecovisor" galima prijungti prie kompiuterio, todėl galite lengvai atnaujinti programinę įrangą. "Ecovisor F3" jau turi akumuliatorius, jis tiekiamas su įkrovikliu ir kabeliu prijungimui prie kompiuterio.
Ecovisor F3 jau turi įmontuotą dozimetrą. Jis gali patikrinti maisto produktų, vandens ir kitų objektų fono radiacijos lygį. Po aktyvacijos Ecovisor SOKEKS nuolat matuoja spinduliuotę ir stebi sukauptą dozę. Jeigu jūs dažnai skraidysite lėktuvu, ar kitu būdu susidursite su radiologiniu poveikiu ligoninėje arba susidursite su radioaktyviais objektais, "Ecovisor" įmontuotas dozimetras jums taps nepakeičiamas. Jei kas mėnesį sukaupta spinduliuotės dozė viršija leistiną lygį, "Ecovisor F3" jus įspės apie pavojų jūsų sveikatai.
"Ecovisor" - greitas ir paprastas būdas patikrinti maisto produktų kokybę. Jums tereikia išsirinkti produktą iš sąrašo. Rasite net egzotiškiausių vaisių ir daržovių. Visi nitratų lygio ribojimai jau yra įtraukti į "SOEKS Ecovisor" atmintį. Nereikia prisiminti sudėtingų formulių: "Ecovisor" generuoja skaitmeninius ir grafinius įspėjimus, kai ribos viršijamos. Pavyzdžiui, "Reikšmingas standarto perviršis" pavojingiems produktams ir "Normalus nitratų kiekis" saugiems.
Naujasis Ecovisor sudėtinis zondas žymiai skiriasi nuo ankstesnių modelių. Matavimai atliekami keliuose taškuose, siekiant užtikrinti didesnį tikslumą. Seni modeliai siekė didžiausią matavimo tikslumą produktams esant kambario temperatūros. Naujasis "Ecovisor F3" turi įmontuotą šilumos kompensavimo jutiklį, kuris užtikrina geresnį tikslumą ir leidžia išmatuoti net atšaldytus produktus.
Vanduo suteikia gyvybę, bet tik tada, kai jis nėra pavojaus šaltinis. Soeks Ecovisor pagalba galite nustatyti vandentiekio vandens kietumą, patikrinti filtro veikimą ir vandens iš šulinio kokybę.
Įrenginyje įdiegtos kalbos:
Anglų
Vokiečių
Bulgarų
Lenkų
Rumunų
Turkų
Rusų
KAIP SKAIČIUOTI SU DARŽOVĖMIS IR VAISIAIS GAUNAMĄ NITRATŲ KIEKĮ?

Prietaisas matuoja nitratų kiekį kilograme produkto svorio. Saugus suaugusiam žmogui šis kiekis yra apie 200-300 mg nitratų per parą. Toksiška dozė suaugusiam žmogui yra 600–700 mg nitratų per parą.

Pavyzdys. Išmatavus buroką, įrenginys parodė 1000 mg nitratų kilograme. Produktui tai yra norma, tačiau nepakenkiant sveikatai, galima suvartoti 200 gramų tokių burokų. Išmatavus arbūzą ir gavus 350 mg / kg parodymą, turite suprasti, kad suvartojęs 2 kg tokios kokybės arbūzo, žmogus rizikuoja apsinuodyti.

Reikia nepamiršti, kad gautas rezultatas yra vertinamasis ir negali pakeisti kiekybinės cheminės analizės specializuotoje chemijos laboratorijoje, kuri nėra nemokama ir užima daug laiko.

NITRATŲ NORMOS

Produktas

Nitratų norma

Abrikosai

60 mg/kg

Arbūzai

60 mg/kg

Bananai

200 mg/kg

Baklažanas

300 mg/kg

Vynuogės

60 mg/kg

Kriaušė

60 mg/kg

Žalumynai

2000 mg/kg

Melionas

90 mg/kg

Ankstyvieji kopūstai

900 mg/kg

Vėlyvieji kopūstai

500 mg/kg

Cukinijos

400 mg/kg

Bulvės

250 mg/kg

Braškės

100 mg/kg

Svogūnų galvos

80 mg/kg

Svogūnų laiškai

600 mg/kg

Ankstyvosios morkos

400 mg/kg

Vėlyvosios morkos

250 mg/kg

Nektarinai

60 mg/kg

Agurkas (augintas lauke)

150 mg/kg

Agurkas (augintas šiltnamyje)

400 mg/kg

Paprika (saldžioji)

250 mg/kg

Persikai

60 mg/kg

Pomidoras (augintas lauke)

150 mg/kg

Pomidoras (augintas šiltnamyje)

300 mg/kg

Ridikėliai

1500 mg/kg

Ridikas

1000 mg/kg

Salotos

2000 mg/kg

Burokėliai

1400 mg/kg

Persimonas

60 mg/kg

Obuolys

60 mg/kg

Vaikų norma

50 mg/kg

Šviežia mėsa

200 mg/kg



https://viva24.lt/soeks-matuokliai/soeks-ecovisor-f3-vandens-kokybesnitratu-kiekioradiacijos-matuoklis

Atsakomybės ribojimas: skelbime nurodyta kaina ir el. parduotuvėje nurodyta kaina gali skirtis. Tiksli kaina nurodoma mūsų el. parduotuvėje ir/arba tinklapyje. Kainų skirtumai gali atsirasti, jei kaina dėl kokių nors priežasčių pakito (sumažėjo arba padidėjo), o skelbime jos pakeisti nespėjome.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai