SOEKS dozimetras 112

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

SOEKS dozimetras 112

99 €
ID: 7266571
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 34

Skelbimo aprašas

SOEKS 112 yra kompaktiškiausias buitinis dozimetras SOEKS linijoje, aukštas matavimo tikslumas, dėka spinduliuotės jutiklio SBM 20-1, kuris leidžia labai tiksliai įvertinti aplinkinių objektų radiacinį saugumą.

„SOEKS 112“: išmatuokite nepritraukdami dėmesio

Radiacijos gali būti visur visur: aparatūros parduotuvėje ir daržovių turguje, žaisle, padovanotame vaikui ir žemės sklype, kurį ketinate pirkti. Ir toli gražu ne visada atvirai matuoti radiacijos foną yra patogu. Tokiems atvejams „SOEKS“ inžinieriai sukūrė miniatiūrinę naujovę. Jame nėra nieko nereikalingo: 2 mygtukai, vienspalvis ekranas ir tik 20 sekundžių rezultato laukimo!
Kompaktiškas dydis

SOEKS-112 yra kompaktiškiausias buitinis dozimetras SOEKS serijoje. Jo matmenys yra panašūs į švirkšto, o šiuolaikinis dizainas džiugins pačius reikliausius estetus. Tačiau nenuvertinkite prietaiso dydžio: jo širdis yra jautrus ir laiko patikrintas jutiklis GMS 20-1. Jis sugeba pajusti gama spinduliuotės energiją, lygią 0,1 megaelektronvoltui! Įrenginio įspėjimo slenkstį gali nustatyti naudotojas, pradedant nuo 0,3 mikrosiverto per valandą radiacijos lygio.
Matavimo tikslumas

Dozimetras SOEKS-112 sugauna beta ir gama daleles, taip pat rentgeno spindulius. Prietaisas laikomas buitiniu dozimetru, nors jo tikslumas kaip profesionalių modelių. Dozimetras gali būti naudojamas esant įvairiai temperatūrai: gamintojai atsižvelgė į rimtus šalčius ir lengvai nuspėjamą vartotojų norą juos išsivežti į pietų kurortus.
Paprasta naudoti

10 valandų nepertraukiamo veikimo metu SOEKS-112 dozimetrui reikės tik dviejų mažų A76 tipo šarminių baterijų. Radiacijos fono matavimas niekada nebuvo toks lengvas. SOEKS-112 yra suprantamas net vaikui, o prie prietaiso pridedamos instrukcijose išsamiai aprašytos matavimo taisyklės.
Radioaktyvaus fono lygio rodiklių diapazonas, mkzv / h - nuo 0 iki 999
Perspėjimai apie per didelę radiaciją, µSv / h - nuo 0,4
Atvaizdavimas - Nuolatinis, skaitmeninis, grafinis
Baterijos - 2 vnt. LR44 (AG13)
Nuolatinis gaminio darbo laikas, ne mažiau kaip valandų - iki 170
Matavimo paklaida, ne daugiau kaip - +/- 15%
Bendri matmenys aukštis x plotis x storis, ne didesnis kaip, mm - 20 * 126
Gaminio masė (be baterijų), ne daugiau, gr. - 30 gr.
Ekranas - Monochrominis
Darbinės temperatūros diapazonas, nuo - -10 iki +50

https://viva24.lt/radiacijos-matuokliai/soeks-dozimetras-112

Atsakomybės ribojimas: skelbime nurodyta kaina ir el. parduotuvėje nurodyta kaina gali skirtis. Tiksli kaina nurodoma mūsų el. parduotuvėje ir/arba tinklapyje. Kainų skirtumai gali atsirasti, jei kaina dėl kokių nors priežasčių pakito (sumažėjo arba padidėjo), o skelbime jos pakeisti nespėjome.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai