Sodo namas Kauno r. Kačerginė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sodo namas Kauno r. Kačerginė

179 €
ID: 6801877
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 79

Apie

Savivaldybė
Kauno r. sav.
Gyvenvietė
Kačerginės mstl.
Plotas (kv.m.)
62.00
Kambarių sk.
2
Sklypo plotas (a.)
5.00
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Kietu kuru

Skelbimo aprašas

NAMAS. Vienoje prestiziškiausių sodų bendrijų S.B. "Vandenis" sodo namas, 1 aukšto su pusrūsiu, mūrinis-karkasinis, apšiltintas stogas ir sienos, bendr.pl. 62 kv.m., 2 kambariai 10 ir 23 kv.m, naujas židinys (kapsulė). Yra elektra (nauja instaliacija), signalizacija, WC-vietinė kanalizacija, kriauklė, sodų vandens laistymo sistema, čia pat yra hidrantas. Nedidelis rūsys. Nuomojamas su baldais, (paliekamos malkos ir įrankiai). (Žiemai gyventi netinkamas). Sodas paruoštas poilsiui.

SKLYPAS. 5 a kraštinis žemės sklypas, ribojasi su mišku. Sutvarkytas ir prižiūrėtas gerbūvis. Apgenėti, nubalinti medžiai ir vaismedžiai. Netoliese yra tvenkinys, prateka Dievogalos upelis, čia pat Nemunas. Kačerginės miestelis už 50 m, kuriam suteiktas kurorto statusas. Bendrijoje daugelyje namų nuolatos gyvenama. Naujai išasfaltuotas privažiavimas, gatvės apšvietimas, įvažiavimo į teritoriją automatiniai vartai.

VIETA. Įvažiavimas į teritoriją nuo pagrindinio Šakių kelio (141). Labai gražioje vietoje esantis sklypas mėgstantiems ramybę, gamtą, poilsį ir privatumą. Nuo sklypo atsiveria puiki panorama į Kačerginės pušyną. Iki Kauno miesto centro 15 km.

Ieškantiems išskirtinės vietos gamtos apsuptyje visais metų laikais!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai