Sodas kauno r. Gervėnupis Lietaus g.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sodas kauno r. Gervėnupis Lietaus g.

9 900 €
ID: 6975027
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 526

Apie

Savivaldybė
Kauno r. sav.
Gyvenvietė
Gervėnupio k.
Statybos metai
1974
Aukštų skaičius
1
Plotas (kv.m.)
50.00
Sklypo plotas (a)
5.62
Kambarių sk.
3
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Įrengtas
Sklypo paskirtis
Sodų

Skelbimo aprašas

SODO NAMAS. Unikalioje vietoje, šalia Kauno Marių regioninio parko, 1 aukšto 1974 m. statybos, mūrinis-karkasinis sodo namas, bendr.pl. 50 kv.m. Svetainė su židiniu 17 kv.m. Mansarda 10 kv.m., Pusrūsis 21 kv.m., yra koklinis pečius, WC, virtuvėlė, pagalbinė patalpa. Du įėjimai. Komunikacijos: elektra, vietinė kanalizacija, vandentiekis - laistymo vanduo, geriamas iš šulinio. Parduodamas su baldais, (paliekamos malkos ir įrankiai). Yra galimybė nebrangiai įsigyti šalimais esantį sodo namą.

SKLYPAS IR VIETA. 5,62 a kraštinis žemės sklypas, šalia miško. Sutvarkytas ir prižiūrėtas gerbūvis. Apgenėti medžiai ir vaismedžiai. Netoliese yra Kauno Marios, labai gražioje vietoje esantis sklypas mėgstantiems ramybę, gamtą, poilsį ir privatumą. Bendruomenės įrengta sporto aikštelė. Naujai išasfaltuotas privažiavimas beveik iki pačio sklypo. Nuo sklypo atsiveria puiki panorama į mišką. Iki Kauno miesto centro 23 km.

Ieškantiems išskirtinės vietos gamtos apsuptyje visais metų laikais!

NORITE IŠNUOMOTI AR PARDUOTI NEKILNOJAMĄ TURTĄ, SUSISIEKITE SU MUMIS! ĮVERTINSIME, PATARSIME, PADĖSIME APSISPRĘSTI IR PRIIMTI TEISINGĄ SPRENDIMĄ.
JŪS VISADA LAUKIAMI!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai