Sočių namų ir jūsų šiltų rankų prašosi katytė Balandėlė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sočių namų ir jūsų šiltų rankų prašosi katytė Balandėlė

Sutartinė
ID: 6850058
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 19

Skelbimo aprašas

Balandėlę iš gatvinės valkatėlės gyvenimo išgelbėjome pavasarį. Katulė buvo vaikinga ir po poros dienelių apsivaikavo 5 juodais katuliais. Po kurio laiko Balandėlė įsimamino dar 3 mažulius, kurie prarado mamytę katę. Taigi, viena katė Balandėlė, mamų mama, išmaitino, išauklėjo 8 kačiukus, kurių net 7 yra juoduliai.

susijusi naujiena:
https://www.facebook.com/makatukai.lt/posts/440662622939669

Balandukė jauna, iki 2 metų katė, pilkai marmurinė, sterilizuota, jauki ir sociali žmogui. Turi vieną ydą, nemėgsta kitų gentainių, todėl pasirinko gyvenimą verandoje, o nakčiai įleidžiama į dušinę ir miega ant šildomų grindų.
Katytė išleidžiama į lauką ir galime teigti, kad tai gera medžiotoja, todėl išvalys jūsų namus nuo šmirinėjančių pilkų įnamių. Mes ją vadiname kovotoja už savo teritoriją, už meilę žmogui, todėl, jei gyvenate name, į jūsų sklypą neužeis joks katinas, nes bus išlydėtas su riksmais, griausmais ir aštriais nagais.
Balandėlė kalbanti katė. Galėsite su ja pasibendrauti, ji be perstojo kažką narna ir pasakoja žmogui. Manome, kad tai siamo mišrūnė, nes siamai - tai genetiškai "kalbantys" katinai.
Katytė turi dar vieną negerumą, linkusi apsiryti, nes ankstesnis badmiriavimo gyvenimas ją išmokė ėsti, ėsti ir ėsti, kol yra, todėl maistą teks normuoti, nes jau esant globoje pas Balandėlę tarp užpakalinių kojyčių nukaro "bubulis", ką mes vadiname lašinukų sankaupa.
Jei norite jums lojalios katės, jei pageidaujate medžiojančios katės, jei pasiilgote garsinio bendravimo su kate, susisiekite su Makatukais ir Balandėlė atkeliaus į jūsų jaukius namus. Ačiū.

Ačiū už gailestį ir užuojautą, ačiū, kad Jūs su mumis.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai