SO PURE § HAIR sruogos - 100% aukščiausios klasės žmogaus plaukai.

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

SO PURE § HAIR sruogos - 100% aukščiausios klasės žmogaus plaukai.

Sutartinė
ID: 5929996
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 48

Skelbimo aprašas

Tai pagrindiniai Great Lenghts konkurentai Lietuvoje. Analogiška kokybė- žemesnė kaina. Kodėl turėtum rinktis būtent juos? Nes:

- Šie plaukai surinkti iš vieno donoro (Virgin Drawn). Tai užtikrina vienodą plaukų storį sruogose.
- Dvigubo rinkimo, tai užtikrina vienodą plaukų storį nuo šankų iki galiukų.
- Plaukų sruogos yra po 1g. (storesnės nei daugelis rinkoje, todėl šių sruogelių Jums prireiks mažiau).
- Plaukas su išsaugota kutikule (plauko žvyneliu), todėl šiuos plaukus galima dažyti, tiesinti, garbanoti.
- Dėl itin mažo apdorojimo, plaukų išnešiojimo laikas (su tinkama priežiūra) net iki 24 mėn.

Sruogos yra su itališko keratino kapsule, skirtos priauginimui karštu būdu. Šios kapsulės neperkaista, netysta, nedegina pirštų priauginimo metu. Dėl ypatingos kapsulių sudėties- kapsulės tvirtai laikosi visą plaukų išnešiojimo laikotarpį, be to, plaukai neslenka iš sruogų, todėl namuose tikrai nebus daugybės plaukų. Daugybė atspalvių. Sruogų ilgis nuo 45 iki 60 cm. Sruogos yra storesnės nei standartinės - po 1 g.

Rinka pilna pigių kinietiškų plaukų. Jie žavi maža kaina ir iš pirmo žvilgsnio atrodo švelnūs kaip šilkas. Neapsigauk! Šie plaukai yra dirbtinai ištempti ir apdirbti su silikonu, kas lemia ypatingą plauko švelnumą. Tačiau nešiojiant plaukus, po 8-10 galvos plovimų, silikonas nusiplauna. Jam nusiplovus plaukas lieka šiurkštus, pasipūtęs, sunkiai šukuojamas, atrodo lyg lėlės. Aukštos kokybės plaukai nėra apdirbti su silikonu ir tempiami. Todėl plaukas išlieka švelnus ir minkštas visą plaukų nešiojimo laiką. Jį galima dažyti, tiesinti, garbanoti. O plaukus išnešioti iki 24 mėn. Kai tuo tarpu kiniškus, pigius plaukus išnešiosite iki 1-3 mėn.

Mums rūpi, kad priaugintų plaukų nešiojimas Jums būtų MALONUMAS, o ne PROBLEMA. Mes tikriname kiekvienos plaukų partijos kokybę. Mūsų tikslas - pakeisti požiūrį į priauginamus plaukus. Aukštos kokybė priauginamus plaukus nešioti vienas malonumas - jie nesivelia, lengvai šukuojasi, lengvai formuojasi ir išlaiko formą, šie plaukai švelnūs, glotnūs ir minkšti. Šie plaukai tai turi būti puošmena. Būtent dėl to ir dirbame!
Tik Jums rinktis. Ką renkiesi tu?

Kainos svyruoja nuo 2.10 – 2.60 Eur/vnt.

Daugiau informacijos rasite: www.sopurehair.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai