Šnipiškės Vilniaus m. sav. 1 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šnipiškės Vilniaus m. sav. 1 kambariai

550 €
ID: 7771652
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Šnipiškės
Plotas (kv.m.)
39.52
Kambarių sk.
1
Šildymas
Centrinis
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Nuo rugpjūčio mėn. 1 d. nuomojamas 1-o kambario butas su erdvia terasa vadinamame naujajame miesto centre, Šnipiškėse.

Butas nuomojamas ne trumpesniam nei 1 metų terminui.

Tai idealus pasirinkimas porai ar vienam žmogui, vertinantiems kokybišką laiką namie, gerą susisiekimą bei ranka pasiekiamą Senamiestį.

Butas yra 10-ame namo aukšte, 40 kv. m ploto, įrengtas vos prieš 1.5-2 metus, todėl vis dar naujas, „nenugyventas“. Virtuvė ir svetainė vienoje erdvėje, miegamojo zona atskirta baldu, dušas ir tualetas kartu. Įrengta erdvi, beveik 20 kv. m ploto terasa su stogu. Papildomai įrengtas ir balkonas. Virtuvėje šaldytuvas, kaitlentė, orkaitė, indaplovė. Skalbyklė san. mazge. Sumontuotos dvi didelės sieninės spintos koridoriuje. Nedideli būsto išlaikymo kaštai - pastato administravimas 14-15 EUR, šildymas 2020 m. maksimaliai siekė vos 17 EUR.

Tai strategiškai patogi vieta Vilniaus miesto centre, visai čia pat Senamiesčio, kurį pėsčiomis pasieksite vos per 10 min. Geras susisiekimas nuosavu automobiliu ar viešuoju transportu su kitomis miesto dalimis, netoliese pagrindinė Geležinio Vilko gatvė. Šalia namo ir viešojo transporto stotelė.
Neseniai atidaryta naujai rekonstruota vienos krypties vienos eismo juostos Giedraičių g. su atskirtais dviračių ir pėsčiųjų takais.
Mėgstantiems gamtą netoliese ką tik naujai įrengtas parkas - Nėries senvagės slėnis - kuriame rasite dviračių bei pėsčiųjų takus, universalią sporto su lauko treniruokliais, krepšinio, vaikų žaidimo aikšteles aktyviam laisvalaikiui ar žaliąją zoną bei ežerėlių pakrantėse įrengtas terasas su suoliukais poilsiui gamtoje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai