Slaptas malonumas skylėje (GloryHole)

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Slaptas malonumas skylėje (GloryHole)

Sutartinė
ID: 7657879
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1021

Apie

Amžius
26
Tikslas
Seksas
Ūgis
181-185

Skelbimo aprašas

Apsilankyk privačioje, slaptoje GloryHole skylėje ir patirk maksimalų malonumą! Greitai, anonimiškai ir saugiai!

Nori išlikti anonimu? Slapai ir greitai atsipalaiduoti, kad niekas to nežinotų? Jokių problemų! Gal neturi laiko, laukia žmona, šeima, antra pusė ar kiti darbai, bet kartais užeina toks noras, kad nori greit ir slaptai? Tai įmanoma! Garantuoju, kad liksi nežinomu ir bus matomas tik tavo ........ :)

Tavęs laukia, tamsa, intriguojanti skylė, kurioje gausi WOW malonumą. Tu atvažiuoji į vietą, užeini, išsitrauki ir įstatai, o tada mėgaujiesi malonumu iki tol, kol sprogsti! POKŠT! :)

Domina gilus oral (deepthroat)? Teko girdėti, kad tavo per didelis, per storas? Turi tokio dydžio, kad negalėjo apžioti ar paimti iki galo ir nežinai ką reiškia šis malonumas? Pabandyk, tai ištaisyti, atvykęs į privačią GloryHole! Manau, kad patiks! :)

Tavo amžius 20 – 40 m. Tu rimtas, švarus, straight vaikinas, kuris vertina slaptumą, saugumą ir malonumą. Apsilankyk, jei niekada nesi to bandęs ar esi draugaujantis tik su merginomis.

PRIVALUMAS ir pirmenybė jei vedęs ir tavo tikrai didelis ir nemažas 20+ ir daugiau / labai storas ar lenktas į apačia. Turi būti konkretus, pasiruošęs veiksmui, o ne susirašinėjimui.

Aš sportuojantis, rimtas ir patikimas 26 m. vaikinas. Jokio viešumo, jokios reklamos. Myliu paneles, vyriškas ir atrodau good, todėl viskas turi būti slaptai ir domina tik ...... Galėčiau duoti ir savo ...... Laukiu laiškų! Skelbimas tikras!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai