Skubiai parduodu arba keičiu į butą

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Skubiai parduodu arba keičiu į butą

28 000 €
ID: 6880975
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 113

Apie

Savivaldybė
Skuodo r. sav.
Gyvenvietė
Notėnų k.
Statybos metai
1987
Plotas (kv.m.)
100.00
Sklypo plotas (a)
30.00
Kambarių sk.
4
Statybos tipas
Mūrinis
Šildymas
Kietu kuru
Įrengimas
Įrengtas
Sklypo paskirtis
Namų valda

Ypatybės

Vanduo
Elektra
Asfaltuotas privažiavimas
Geras privažiavimas
Ūkinis pastatas
Sutvarkyta aplinka
Gyvenvietėje
Papildomi pastatai
Garažas
Rūsys

Skelbimo aprašas

Sodyba gražioje vietoje Notėnų kaime (miestelio tipo) 40 km nuo Palangos, 8 km nuo Salantų, 6 km nuo Platelių parduodama su 30 arų sklypu aplinkui namą. Iki pat namo nuo Salantų miestelio asfaltuotas kelias. Prie namo eina šaligatvis.

Labai gražus landšaftas: priešais langus Notėnų parkas su Notės upe, truputį toliau (5min. kelio) užtvanka , žuvingas tvenkinys , mėgstama maudymosi vieta. Truputį toliau dar vienas didžiulis tvenkinys. Gyvenvietėje yra parduotuvė, bažnyčia, medpunktas, paštas, seniūnija, biblioteka.

Namas plytinis su keturiais kambariais ir didele virtuve, vonia ir atskiru tualetu, du mūriniai garažai ir ūkiniai pastatai , daržinė, dvi malkinės, du šiltnamiai.

Gyvenamų patalpų plotas –beveik 100 kv. m. Visi patoguma i(vonia, tualetas), kūrenama kietu kuru, krosnis per vamzdytus apšildo radiatorius, boilerį, tualetai name ir lauke, vietinė kanalizacija. Per balkonines duris išėjimas į terasą. Yra internetas ir Viasat televizija. Antras aukštas neįrengtas. Namas parduodamas su baldais ir ūkiu ( vištos dedeklės ir porelė kalakutų). Aplinkui gyvena draugiški kaimynai. Pigus pragyvenimas.


Be vandentiekio dar yra ir šulinys.

Sode vaismedžiai: obelys, vyšnios, trešnės, slyvos, abrikosas. Juodųjų ir raudonųjų serbentų krūmai. agrastai, aronijos, avietės, šilauogės, vynuogės ,šaltalankiai, svarainiai.


Garaže trifazė srovė.

Atskirai parduodu 3 ha dirbamos žemės.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai