Sklypas Šiaulių r. sav., Raizgių k., Salos g. Plotas a

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sklypas Šiaulių r. sav., Raizgių k., Salos g. Plotas a

79 000 €
ID: 6937629
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Šiaulių r. sav.
Gatvė
Salos g.

Skelbimo aprašas

Parduodamas išskirtinis 40,98 arų sklypas besiribojantis su Bubių tvenkinio pakrante, uždarame privačių namų kvartale Šiaulių raj., Raizgių k., Salos g., apie 6 km. iki Šiaulių miesto. Šiame kvartale beveik nebėra tuščių sklypų, aplink vien naujos statybos gražiai įrengti su sutvarkytais gerbūviais gyvenamieji namai. Uždara ir saugoma kvartalo bendruomenės "Salos gatvės bendruomenė" teritorija. Visi inžineriniai tinklai yra privesti prie sklypo (elektra, dujos, vandentiekis, kanalizacija). Kvartale įrengtas gatvių apšvietimas. Asfaltuotas privažiavimas, abu uždaro privačių namų kvartalo įvažiavimai turi elektrinius užtvarus (šlagbaumus), įvažiavimas tik Salos gatvės gyventojams. Į sklypą investuota arti 20 000 eurų. Ruošiant sklypą namo statybai atvežta daug juodžemio ir grunto (sklypas sukeltas), likusi dalis link pakrantės apželdinta, įbetonuoti stulpai tvorai įrengti, pakrantėje pastatytas privatus tiltelis. Namų valda. Detalusis planas. Vieta tinkama patogiam gyvenimui su visomis komunikacijomis ir pilna kvartalo infrastruktūra bei saugumu, tuo pačiu poilsiui ir laisvalaikio praleidimui su šeima ir artimaisiais (žvejyba, vandens pramogos vasara, jaukūs vakarai saulei leidžiantis ant privataus tiltelio ir kt.). Kaina: 79 000 eurų.

Sertifikuoto LNTAA brokerio patikimumą ir sąžiningumą Jums garantuoja prie foto nuotraukų pateiktas nekilnojamojo turto brokerio sertifikatas. Nr.2016381.
Norite, kad jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite, mes tuo pasirūpinsime!

NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME
SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais. 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai