sklypaipardavimui.LT - IŠSKIRTINĖ VILNIAUS VIETA

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

sklypaipardavimui.LT - IŠSKIRTINĖ VILNIAUS VIETA

793 000 €
ID: 7448727
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Gyvenvietė
Vilniaus m.
Mikrorajonas
Valakampiai
Gatvė
Meškeriotojų g.
Plotas (a.)
24.35
Sklypo paskirtis
Namų valda

Ypatybės

Vanduo
Dujos
Elektra
Kraštinis sklypas
Greta miško
Geodeziniai matavimai
Asfaltuotas privažiavimas
Geras privažiavimas
Be pastatų
Gyvenvietėje

Skelbimo aprašas

PARDUODAMAS IŠSKIRTINĖJE VIETOJE ESANTIS GYVENAMOSIOS PASKIRTIES ŽEMĖS SKLYPAS!

PAGRINDINIAI SKLYPO PRIVALUMAI

- IŠSKIRTINĖ VIETA – VALAKAMPIAI, ANT NERIES UPĖS KRANTO;

- TAISYKLINGA SKLYPO FORMA;

- SUTVARKYTI VISI DOKUMENTAI STATYBOMS VYSTYTI;

VIETA. Išskirtinė vieta Vilniaus mieste. Pušyno apsupta teritorija, kurioje rasime ribotą sklypų pasiūlą. Šioje miesto dalyje, pušynuose, sutiksime prabangius individualius gyvenamuosius namus, čia daug ramybės, privatumo. Visos gatvelės čia asfaltuotos, sutvarkytos ir prižiūrimos. Netoliese Lietuvos Resbublikos prezidentų rezidencijos, užsienio ambasadų gyvenamieji namai. Pats sklypas yra ant Neries upės kranto, akligatvyje. Šalia vos keli, tačiau išskirtinės architektūros namai. Tai yra viena labiausiai vertinamų vietų gyvenimui Vilniaus mieste.

SUSISIEKIMAS. Labai patogus susisiekimas su miesto centrine dalimi tiek viešuoju tiek ir nuosavu transportu. Netoliese yra visuomeninio transporto stotelė. Nuosavu automobiliu Vilniaus Senamiestį galima pasiekti vos per keliolika minučių.

PRIVAŽIAVIMAS. Asfaltuotas privažiavimas iki pat sklypo. Sklypas yra akligatvyje, privažiavimas naudojamas vos keliems namams pasiekti.

APLINKA. Švarus oras, upės vanduo, pušyno ošimas – tai yra tie dalykai, kuriuos rasime šioje vietoje. Pakankamai bendruomaniška, tačiau neįpareigojanti, solidi kaiminystė. Vos už keliolikos metrų Neries upė, vaizdinga panorama, kuri atsiveria stovint sklype. Sklypas išdėstytas taip, kad privažiavimas yra iš šiaurinės pusės, taigi logiškai projektuojant namą – visa sklypo orientacija yra nukreipta pietų/vakarų kryptimis ir į Neries pusę.

KOMUNIKACIJOS. Sklypui yra suderinti ir parengti visi reikalingi projektai komunikacijoms. Dujos, elektra, miesto arba individualūs [pasirinktinai] vanduo ir nuotekos. Telekomunikacijos.

BENDRIJA. Teritorijoje nėra seniau statytų namų, formuojama nauja penkių naujų gyvenamųjų namų bendrija.

RELJEFAS. Lygus sklypo reljefas, taisyklinga forma.

FINANSAVIMO SĄLYGOS. Šiam nekilnojamajam turtui įsigyti galime pasiūlyti išskirtines banko būsto finansavimo sąlygas. PLAČIAU APIE TAI – bustokreditavimas.lt

Dėl detalesnės informacijos – visuomet prašome kreiptis!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai