Siūlome darbą tiksliųjų mokslų specialistams

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Siūlome darbą tiksliųjų mokslų specialistams

Sutartinė
ID: 7219213
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 15

Skelbimo aprašas

Gerai išmanai matematiką ir nori gauti atlygį už savo žinias, tačiau atsibodo kitų įmonių pasiūlymai vergauti už skatikus? Ateik pas mus! Nuolatos auganti Matematikos Mokyklos įmonių grupė siūlo darbą tiksliųjų mokslų specialistams.

Mes Tau siūlome:

• Patogų darbo laiką. Žadintuvą mesk į šiukšlių dėžę, nes 8 val ryto galėsi būti ne darbe, o savo lovoje.
• Ypač lankstų darbo grafiką. Jei rytais esi užimta(-s) studijomis, darbą galėsi pradėti joms pasibaigus. O galbūt jau turi darbo vietą, tačiau nori papildomai dirbti vakarais ir/ar savaitgaliais? Suteiksime šią galimybę.
• Puikią darbo aplinką. Šviesios, tvarkingos ir jaukios patalpos - tik vienas iš daugybės privalumų. Vadovė pakankamai adekvati, o kartais net šiek tiek sukalbama. Už nugaros tikrai nestovės ir rimbu neplaks.
• Galimybę dirbti arčiau namų. Esame įsikūrę Kauno Mokslo ir Technologijų Parke, o rugsėjį atidarome padalinius Centre bei Šilainiuose, todėl turėsi galimybę pabėgti iš vadovės matymo lauko ir dirbti atskirai.
• Adekvatų užmokestį, nuosekliai kylantį kartu su išdirbtų valandų skaičiumi ir Tavo žiniomis. Visiško kosmoso nemokėsime, tačiau kosmonautų ir neieškome. Gyventi „nuo algos iki algos“ tikrai neteks – net bandomuoju laikotarpiu mūsų siūlomas valandinis atlygis šalyje nustatytą minimalų valandinį atlygį viršija ne procentais, o kartais.

Už visą šį gėrį iš Tavęs tikimės:

• Gerų matematikos žinių. Išspręsti Hilberto problemų tikrai neprašysime, tačiau privalai mokėti apskaičiuoti daugiau nei į pamoką susirinkusių dalyvių skaičių.
• Gerų lietuvių kalbos žinių. Neprivalai būti nacionalinio diktanto laureatė(-as), tačeu rašiba irskiriba be klajdų Tau turėtų būti paprasta kaip du kart du.
• Kompiuterinio raštingumo įgūdžių. Serverių priežiūros specialistą turime, todėl Tau užteks suprasti, jog „kompiuterinis raštingumas“ nėra procesas, kurio metu turėsi paimti rašiklį ir juo ką nors užrašyti ant kompiuterio.
• Kruopštumo ir atsakingumo. Esame kantrūs ir visuomet atsakome į kiekvieną iškilusį klausimą. Kartais netgi atleidžiame klaidas. Tačiau Tau turėtų būti savaime suprantama tai, jog aplaidžiai atlikusi(-ęs) paskirtas užduotis, mėnesio pabaigoje apgausi ne vargšą moksleivį, ne kvailą darbdavį, ir netgi ne vagis ar banditus valdžioje, o tik pati(-s) save.
• Nepriekaištingos išvaizdos. Padarysime viską, jog į darbą eitum lyg į šventę, todėl prašysime atrodyti atitinkamai. Vestuvinis makiažas ar aukštakulniai nėra privalomi, tačiau nepamiršk, jog būsi atsakinga(-s) už moksleivių mokymą, o ne jų gąsdinimą.
• Vairuotojo pažymėjimo. Į lenktynių trasą įrodyti savo sugebėjimų nesiųsime ir patikėsime Tavo žodžiu, jog įgijai teisę vairuoti motorinę transporto priemonę.
• O visų svarbiausia - pagarbos moksleiviui. Nedelsiant atsisveikinsime net ir su geriausiu specialistu, jei jo mokymų strategijoje yra vietos nepagarbiam bendravimui ar asmeniniams nusistatymams net ir negabiausio moksleivio atžvilgiu.

Nekantrauji pradėti? Sužinok apie mus daugiau adresu https://www.mathschool.lt ir siųsk savo gyvenimo aprašymą bei nuotrauką el. paštu [email protected] bei tikėkis geriausio. O gal žinai draugą, kuriam aktualus šis pasiūlymas? Pasidalink juo su draugu ir gauk už tai 100 karmos taškų!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai