Šimtalapiai , Šakočiai, Kibinai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šimtalapiai , Šakočiai, Kibinai

20 €
ID: 7158720
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 37

Skelbimo aprašas

www.trakukibinai.lt
www.kibinaivilniuje.lt
[email protected]
+37069061010Kibinų ir šimtalapių užsakymų telefonas +37069061010 Kibinų ir šimtalapių užsakymai priimami iš anksto, o tos pačios dienos užsakymai priimami nuo 5.30 iki 11 val. 30 min. (vėliau pagal galimybes).

Užsakymai savaitgaliui ir švenčių dienoms priimami kiekvieną dieną, o penktadieniais iki 10 val.(vėliau pagal galimybes).

Kibinai, šimtalapiai ir šakočiai, proginiai šakočiai, šimtalapiai su papuošimu, „pasakiški” sausainukai, saldūs ir nesaldūs mažieji kelių kąsnių kibinukai, empanados, kepta duona su tikru česnaku ir kt. – juos galima užsakyti užpildžius žemiau esančią užsakymų formą arba elektroniniu paštu, kuris nurodytas šio tinklapio kontaktų skiltyje.

Vėlesnis užsakymų priėmimas tai pačiai dienai įmanomas tik esant galimybei. Kibinų ar mini kibinų užsakymą gali sudaryti kibinų miksas (kibinų rinkinys su skirtingais įdarais), bet vienos rūšies kibinų turėtų būti bent 10 vnt.)



Rinkinys:

„Geros dienos“ Kibin Box
36,90 Eur

30 vnt. kelių kąsnių kibinai ( skaniausius įdarus pasirinkite patys: su kapotos kiaulienos mėsyte, su varške ir špinatais, su dešrele, su kopūstais, su grybais, su saldžia varškyte, su obuoliais ir cinamonu).

1 kg pasakiško skonio naminiai sausainiai su purios varškytės ar obuoliukų su cinamonu įdaru.

Kaina: 36,90 Eur

Skambinkite tel. +370 69061010 arba rarašykite

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai