Šiltinimas biria vata, lakštine vata. PIR montavimas. Sandarinimas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šiltinimas biria vata, lakštine vata. PIR montavimas. Sandarinimas

8 €
ID: 8036068
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

Montuojame garo izoliacines membranas (plėveles) naujos statybos namuose. Užtikriname visišką sandarumą stogo, perdangos ar sienų konstrukcijoje. Dirbame su gerai žinomu Šveicarijos gamintoju SIGA. Visos plėvelės, lipnios juostos, gruntas užtikrina kokybišką darbą, bei garantijas kad jūsų namai bus sandarūs ir šilti. Turime sukaupę pakanakamai patirties ir puikiai žinome ką darome. Darbų eiga nuo objekto apžiūros, iki patarimų kaip viską atlikti be priekaištų. Konsultuojame visais su sandarumu susijusiais klausimais.

Taip pat atliekame šiltinimo darbus biriomis, bei lakštinėmis vatomis. Montuojame PIR plokštes. Žinome ir suprantame kaip teisingai atlikti skirtingų konstrukcijų šiltinimo darbus. Parenkame klientui tinkamiausią medžiagą pagal konstruktyva. Patarsime kaip teisingai pasiruošti, kad išvengti galimų nesklandumų ateityje eksplotuojant būstą. Atvykstame pas klientą pirminei apžiūrai, pateikiame preliminarią sąmatą, bei darbų atlikimo terminus. Pasirašome sutartis, suteikiame garantijas medžiagoms ir darbams. Dirbame tik su gerai žinomais ir patikrintais gamintojais. Mūsų siekis nepriekaištingas darbas ir patenkintas klientas. Labai vertiname rekomendacijas, ir siekiame kad jų būtų kuo daugiau dėka mūsų klientų.

Dirbame su biriomis vatomis: Paroc BLT3, Paroc BLT9, Knauf Supafil Loft 045, Isover Insulsafe, Isover KV-041, Steico Zell, eko vata. Šiltiname perdengimus, stogus, grindis, sienas. Paskaičiuojame reikalingus šiltinimo storius pagal energines klases. Turime visų medžiagų eksploatacinių savybių deklaracijas reikalingas priduodant namus.

Darbus atliekame Šiaulių apskrityje. Kiekvienas objektas yra individualus, tad preliminarias kainas pasakome vizito metu arba telefonu.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai