ŠILDYMO KATILAI - TECHNINIS APTARNAVIMAS - MONTAVIMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

ŠILDYMO KATILAI - TECHNINIS APTARNAVIMAS - MONTAVIMAS

Sutartinė
ID: 7141319
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 69

Skelbimo aprašas

Šildymoabc.lt – visada, bet kuriuo metu, šiltuoju ar šaltuoju laiku siūlomas platus ir kokybiškas „Viessman“ (Vokietija) ir „Danfoss“ (Danija) prekių gamintojų asortimentas, taip pat tik pas mus KOKYBIŠKI ŠILDYMO KATILAI, DAUGIASLUOKSNIAI VAMŽIAI GRINDŲ ŠILDYMUI, KOLEKTORIAI ŠILDYMO SISTEMAI VALDYTI - suteikiama pirminę NEMOKAMĄ konsultaciją ir galime sukomplektuoti medžiagas pilnai namo infrastruktūrai funkcionuoti arba KONSULTUOJAME šildymo sistemos ir vėdinimo sistemos įrengimui. Esame dinamiški , atviri pokyčiams ir inovacijoms !

DUJINIAI KATILAI, dujinių katilų priedai, šilumos siurbliai, šilumos siurblių priedai, vamzdeliai grindų šildymui, kolektoriai, sausos grindys, termostatai šildomoms grindims (belaidis termostatas, laidinis), rankiniai balansavimo ventiliai, automatiniai balansavimo ventiliai, kondicionieriai ir jų priedai.

Šildymo ABC gali Jums pasiūlyti ne tik platų prekių pasirinkimą, bei ir itin kokybiškas paslaugas, tai – katilo ir rekuperatoriaus montavimas, šildomų grindų įrengimas, kondicionieriaus instaliacija, ortakių išvedžiojimas, Mūsų komanda dirba ne tik profesionaliai, bet ir su meile savo darbui! Tad drąsiai galite savo šilumą, jaukumą ar patalpų vėdinimą patikėti Šildymo ABC specialistams.

Norite plačiau sužinoti apie produktų komplektacijas, paslaugas bei akcijas? Visada prašome pas mus į biurą atsigerti kavos! Arba lauksime Jūsų skambučių ar laiškų. Dubysos g. 60, Klaipėda, Tel. 860517284, E-mail: [email protected]; www.sildymoabc.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai