Šilainiai Kauno m. sav. 2 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šilainiai Kauno m. sav. 2 kambariai

68 950 €
ID: 6703689
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Apie

Savivaldybė
Kauno m. sav.
Gyvenvietė
Kauno m.
Mikrorajonas
Šilainiai
Statybos metai
2007
Aukštų skaičius
4
Plotas (kv.m.)
57
Kambarių skaičius
2
Statybos tipas
Mūrinis

Skelbimo aprašas

Parduodamas jaukus butas namų kvartale „Strazdas“. Kvartalas yra apsuptas gamtos, netoliese teka Neris, išvystyta infrastruktūra: tankiai kursuoja viešasis transportas, nauji dviračių, pasivaikščiojimo takai, vaikų žaidimo, sporto aikštelės.

Namas kokybiškas, butas pilnai apstatytas ir paruoštas gyvenimui.

Išplanavimas:

*Holas - 9 m2;
*Virtuvė su svetaine - 24 m2;
*Wc su Vonia - 6,3 m2;
*Miegamasis - 13 m2;
*Sandėliukas - 7 m2.

Langai orientuoti į pietus ir vakarus.

Parduodamas pilnai paruoštas gyventi.

APIE PROJEKTĄ
„Strazdas“- naujas gyvenamųjų namų kompleksas Kaune, Vilijampolėje, Strazdo gatvėje. Kompleksą sudaro du gyvenamieji namai „Strazdas 1“ ir „Strazdas 2“. Šiuo metu jau yra pastatytas ir apgyvendintas trijų aukštų su mansarda gyvenamasis namas „Strazdas1“, ir baigtas statyti "Strazdas 2".
Šis gyvenamųjų namų kompleksas skirtas tiems, kurie svajoja apie ramybę atsiribojant nuo miesto triukšmo, bet bijo prarasti patogaus ir greito susisiekimo galimybes, apsigyvendami užmiestyje. Šio komplekso gyventojams kelias iki miesto centro ar didžiausių prekybos ir pramogų centrų teužims 10min. kelio. Pro langus gerai matoma, vos už poros šimtų metrų tekanti Neris, ir Kleboniškio miško panorama padės atitrūkti nuo pilkos miesto kasdienybės.
Drąsiai galima paneigti ir nuomonę tų, kurie mano, kad apsigyvenę daugiabučiame name, praranda laisvę būti originaliais, netenka privatumo ar ramybės. Neeilinis architektūrinis sprendimas, leidžia įgyvendinti net pačias originaliausias interjero idėjas. “Strazdas 1“ korpusas yra lanko formos, kuri dabar retai sutinkama gyvenamųjų namų statyboje, nes dažnai remiamasi vien ekonominiais išskaičiavimais. Lanko formą pabrėžia stikliniai erkeriai ir visą pastatą juosianti masyvi viršutinė dalis. Lenktos pastato dalies gyventojai turės galimybę susikurti itin savitą būsto dizainą.
Gyvenamieji korpusai juosia vidaus kiemą, kuris tarsi lizdas-simbolizuoja namų jaukumą, ramybę ir saugumą, negandas paliekant išorėje. Ramybės nedrums jokie kaimyniniai daugiaaukščiai, o puikios namo sienų konstrukcijos užtikrins privatumą. Automobiliai bus saugūs požeminėje parkavimo aikštelėje.
Gyventojai bus visiškai nepriklausomi ir šildymo atžvilgiu. Butuose įrengtas autonominis dujinis šildymas, bei pastatyti konvektoriai.Keliuose mansardinio aukšto butuose yra sąlygos židinių įsirengimui.
Gyvenimas šiame komplekse bus kokybiškas jau nuo pat pirmų dienų, nes įsikėlę gyventojai jau turės įrengtas vaikų žaidimų aikšteles, bei apželdintą ir saugią teritoriją.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai