Sienų šiltinimas termoputomis

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sienų šiltinimas termoputomis

Sutartinė
ID: 6671795
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3

Skelbimo aprašas

Ieškote patikimo namų apšiltinimo būdo? Kokybiškas ir greitas pastato sienų šiltinimas termoputomis suteiks jūsų namams jaukumo bei sumažins šildymo sąskaitas. Įmonės „Raidenis“ meistrai šildo lietuviškus namus termoputų pagalba jau nuo 1994 metų. Patikėkite savo namų apšiltinimo darbu į profesionalų rankas.

Daugelis Lietuvoje pastatytų namų turi tuščią oro tarpą. Tokiu atveju nei pastato šiltinimas iš vidaus, nei iš išorės nebus veiksmingas. Tikruosius rezultatus ir šilumos pokyčius pastebėsite apšiltinę pastatą termoputos pagalba. Tai greitas ir efektyvus metodas, kuris padidins namo sandarumą bei sustabdys ventiliaciją tarp sienų.

Sienų su tuščiu oro tarpu šiltinimas termoputa – tai patikimas ir veiksmingas būdas, kuris sumažins jūsų šildymo sąskaitas. Įmonė „Raidenis“ naudoja patikimą termoizoliacinę medžiagą sukurtą pagal danišką technologiją. „Raidputa“ termoputos pasižymi itin puikiomis šilumos izoliacinėmis savybėmis, kurios nepakinta daugiau nei 35 metus. Be to, šiltinant pastatą termoputomis nesugadinamas jo fasadas. Termoputos patogios meistrui tuo, kad naudojama įranga yra nedidelė, todėl galima pasiekti ir pačias atokiausias namo sienų vietas.

Prieš pradedant šiltinti pastatą atliekamas termovizinis tyrimas, kuris tiksliai nustato per kurias pastato sienų vietas praleidžiama šiluma. Šio tyrimo pagalba galima išsiaiškinti, kuriose namo dalyse reikės daugiau arba mažiau šiltinimo medžiagos.

Turite klausimų dėl sienų šiltinimo termoputomis? Susisiekite su mūsų patyrusiais meistrais, kurie nemokamai pakonsultuos jus sienų šiltinimo klausimais bei patars, koks sprendimo variantas geriausias jūsų namui:

Mob. tel. +370 699 38260
Tel. +370 (37) 56 73 98
El. paštas [email protected]
Tinklalapis: http://www.raidenis.lt
Facebook: https://www.facebook.com/Raidputa

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai