Šiaulių m. sav., Centras, Rygos g. Plotas 100 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šiaulių m. sav., Centras, Rygos g. Plotas 100 m2

110 000 €
ID: 7352750
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 5

Apie

Savivaldybė
Šiaulių m. sav.
Gyvenvietė
Šiaulių m.
Mikrorajonas
Centras
Statybos metai
2018
Aukštų skaičius
2
Aukštas
2
Plotas (kv.m.)
100
Kambarių skaičius
4
Statybos tipas
Mūrinis
Įrengimas
Dalinė apdaila

Skelbimo aprašas

Parduodami 2018 m. statybos A energinės klasės kotedžai miesto centre, Rygos g. 7, Šiauliuose. Kotedžų bendras plotas 100 kv. m. Funkcionalus išplanavimas pilnai išnaudojant pastato erdves. Kiekvienam kotedžui priklauso apie 2.5 aro žemės sklypas, į kurį įeina bendras pravažiavimas, po dvi automobilių parkavimo vietas, lauko uždaras sandėliukas ir vidinis kiemelis į kurį patenkama tiesiai iš svetainės. Vidinis kotedžo kiemelis užsėtas žalia veja, galimybė naujajam savininkui įsirengti lauko terasą, kuri numatyta pagal projektą. Bendras pravažiavimas ir parkingo vietos išklotos išskirtinėmis trinkelėmis bei sumontuotas teritorijos apšvietimas. Privati kotedžų savininkų teritorija pilnai aptverta su automatiniais lauko vartais. Įdiegta telefonspynės sistema (domofonas). Išskirtinė vieta pačiame Šiaulių miesto centre, šiauliečių pamėgtame „Kalniuko“ rajone, kuriame retai rinkoje pasirodo parduodamas namas ar sklypas, o jei ir pasirodo, kaina būna dažnu atveju didesnė nei kitų Šiaulių miesto rajonų, be to, tai vienas iš sparčiausiai atsinaujinančių mikrorajonų. Vieta iš kurios pasieksite sutvarkytą pietinę Talkšos ežero pakrantę, kurioje rasite įžymiąją šiauliečių pamėgtą "geležinę lapę" bei vandenlenčių parką "Fox spot", taip pat ir patį miesto centrą dalyvaujant miesto renginiuose, aplankant restoranus, barus ir kavines, centrinį miesto bulvarą ir visa tai pasiekiama pėsčiomis! Netoliese taip pat ir keli prekybos centrai, mokymo įstaigos (darželiai, mokyklos, aukštosios mokyklos), viešasis miesto transportas. Asfaltuotas kelias, visos miesto komunikacijos.

LIKO PASKUTINIS PARDUODAMAS KOTEDŽAS! SUSKUBKITE KAS DVEJOJOTE PO APŽIŪRŲ ARBA KAS TIK DABAR PAMATĘ SKELBIMĄ IEŠKO KAŽKO PANAŠAUS, MIESTO CENTRE.

Daugiau foto nuotraukų rasite: www.savasbustas.com

BENDRA INFORMACIJA:
- Kaina: 110 000 Eur;
- Naujos statybos A energinės klasės kotedžai. Statybos metai 2018 m. su daline apdaila;
- Dviejų aukštų kotedžas su vidiniu kiemu, dvejomis parkingo vietomis, lauke esančiu aptvertu sandėliuku, bendru su kaimynais pravažiavimu;
- Miestas: Šiaulių miesto centras;
- Kambarių sk.: 4;
- Bendras kotedžo plotas: 100 kv. m.

APIE KOTEDŽĄ IR JO KONSTRUKTYVĄ:
- Pamatai ir grindys: gręžtiniai poliai (rostverkas), grindys apšiltintos 25 cm polisteroliu, įrengtas grindinis šildymas abejuose pastato aukštuose. Laiptai į antrą aukšta metaliniai, paruošti apdailai.
- Pastato sienos: „KERATERM“ 250 mm pločio blokeliai. Dvigubas mūras, tarpe akmens vata „Paroc“. Lauko sienos apšildytos: 25 cm polistiroliu EPS 70, lauko sienos apdaila: silikoninis dekoratyvinis tinkas „BAUMIT“. Vidaus sienos ištinkuotos ir glaistytos. Vidaus pertvaros dvigubo gipso kartono su 75 mm akmens vatos „Paroc“.
- Langai: „PLASTIMET ELITE“ 8 cm pločio, 6 kamerų, 2 stiklo paketų, kurių 44 mm, vidinis ir laukinis stiklo paketai selektyviniai, vidutinis visų langų šilumos koeficientas iki 1. Vokiški apkaustai „ROTO“.
- Lauko durys: su stiklo paketais, 3 kišenių spyna valdoma raktu.
- Perdanga: Gelžbetoninė perdanga (apšiltinta 25 cm putų polistiroliu ir 8 cm betonuota). Antro aukšto grindys (akustinis putų polistirolas 5 cm ir 8 cm betonuota).
- Stogas: Sutapdintas stogas, apšiltintas 45 – 60 cm putų polistiroliu, prilydoma stogo danga „MIDA“. Sumontuota vidinė lietaus nubėgimo sistema.

KOMUNIKACIJOS:
- Šildymas: abiejuose kotedžo aukštuose grindinis šildymas, sumontuotas dujinis kondensacinis katilas „Protherm Tiger Condens“ 24 kW su integruotu 42L vandens šildytuvu. Numatyta vieta židiniui, įstatytas 200 mm diametro ventiliacinis blokelis (paruošta kamino įdėklui). Galimybė valdyti šildymo sistemą kiekviename kambaryje atskirai nuotoliniu būdu su išmaniuoju telefonu.
- Ventiliacija: natūrali ventiliacija, tačiau yra numatyta vieta jungti rekuperacinę vėdinimo sistemą esant poreikiui. Taip pat įrengta oras-oras kondicionavimo sistema, kuri šaldo arba šildo orą.
- Elektra: pilnai išvedžiota elektros instaliacija, interneto bei televizijos kabeliai, signalizacija.
- Santechnika: pilnai išvedžiota santechnika.

APLINKA:
- Vidinis kiemelis - žalia vėja, bendro naudojimo pravažiavimas ir parkingo vietos - išklota trinkelėmis. Visa privati teritorija aptverta nauja tvora su automatiniais lauko vartais. Įrengtas teritorijos apšvietimas.
- Visos miesto komunikacijos įvestos į kotedžą (elektra, dujos, vandentiekis, kanalizacija, internetas, signalizacija).

PRIVALUMAI:
- Lokacija: Šiaulių miesto centras, vienas seniausių Šiaulių „Kalniuko“ rajonas. Virstanti prestižine miesto vieta. Atnaujinta „Talkšos“ ežero pakrantė, rekonstruojama „Auksinio berniuko“ teritorija, taip pat ir miesto Prisikėlimo aikštė ir aplinkinės gatvės, patvirtintas projektas prie „Talkšos“ ežero esančios sportinio irklavimo bazės rekonstrukcijai - statybai (vasarą vyksta su sportu susiję renginiai, varžybos).
- Nauja 2018 m. statyba, A energinė klasė.
- Asfaltuotas privažiavimas.
- Pasirinkę ėjimo kryptį link ežero jūs rasite ramybę, gamtą, žvejybą, vandens pramogas, o beveik tuo pačiu atstumu pasukę link „Petro ir Pauliaus“ katedros pusės Jūs atsidursite miesto šurmulyje, įvairiausiuose miesto renginiuose, restoranuose ir baruose, pasirinkę bet kurį kelią ir pamiršę kasdieninę rutiną, lengvu žingsneliu grįšite į savo jaukius namus su vaizdu pro miegamojo langus į „Petro ir Pauliaus“ katedrą.

Naujos statybos kotedžai Jūsų dėmesiui!
Skambinkite ir susitarkime dėl apžiūros.

Norite, kad jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas?
Skambinkite, mes tuo pasirūpinsime!

NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME
SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.
www.savasbustas.com
 

 

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai