Šiaulių m. sav., Centras, Meškerių g. Plotas 124.23 m2

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Šiaulių m. sav., Centras, Meškerių g. Plotas 124.23 m2

135 000 €
ID: 6969484
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Apie

Savivaldybė
Šiaulių m. sav.
Gyvenvietė
Šiaulių m.
Mikrorajonas
Centras
Gatvė
Meškerių g.
Plotas (kv.m.)
124.23
Įrengimas
Įrengtas

Skelbimo aprašas

"FOX SPOT'AS" IEŠKO NAUJO ŠEIMININKO! TAIP, TAIP - NAUJO! DABARTINIS ŠEIMININKAS KEIČIA GYVENAMĄJĄ VIETĄ IR "FOX'UI" REIKIA NAUJO, ENERGINGO, INICIATYVAUS BEI KŪRYBIŠKO SAVININKO!!!

Per savo visą ketverių metų veiklą "Fox Spot'as" pasiekė pagrindinį tikslą, tapo aktyvi Šiaulių miesto traukos vieta tiek vasarą, tiek žiemą. Kasmet sulaukiame vidutiniškai apie 50 000 lankytojų, kurie čia apsilanko beveik ištisus metus, ne tik dėl vandenlenčių sporto, bet ir jaukiai pavakaroti, puikiai praleisti aktyvų laisvalaikį su draugais ar šeima. Klientų didžiąją dalį sudaro šiauliečiai, tačiau sklindant žiniai apie puikią vietą Šiauliuose čia apsilanko gyventojai iš visos Lietuvos, užsienio. Mylime ir tikime "Fox Spot'o" potencialu bei ateitimi, tačiau susiklosčius tokioms aplinkybėms, norime parduoti tokiam savininkui ar kelių savininkų grupei, kurie su savimi atsineštų naujų idėjų ir išlaikytų ne tik jau esamą lygi, bet pakeltų šiauliečių mylimą vietą į dar aukštesnį lygį.

Verslas parduodamas su absoliučiai visa esančia ir reikalinga įranga sėkmingai veiklai vykdyti, yra visi galiojantys leidimai veiklai, taip pat ir leidimas prekiauti alkoholiniais gėrimais. Verslas pilnai funkcionuojantis. Su rimtais pirkėjais galime aptarti verslo pardavimo reikalus tiesiog ant Talkšos ežero pakrantės! Sudomino? Ieškote kur investuoti pinigus? Susitikime!

Pageidaujantiems susipažinti smulkiau - skaityti žemiau:

Parduodamas puikiai žinomas vandenlenčių parkas „Fox Spot“ ties Talkšos ežero pakrante Šiauliuose. Strategiškai ideali vieta tokiai veiklai vykdyti, Šiaulių miesto centrinė dalis, sutvarkyta ežero pakrantė, įrengtos vietos automobilių parkavimui, miesto apšvietimas, šalia „Lapės“ skulptūros. Itin mėgstama Šiaulių miesto gyventojų poilsio ir pramogų vieta.
Talkšos ežero prieigoms ir toliau skiriamos lėšos, planuojamas dviračių takas, šiuo metu tvarkoma „Auksinio berniuko“ teritorija, vasaros metu atvažiuoja turistiniai autobusai, svečiai užsuka ir į "Fox spot‘o" barą – užkandinę.
Vandenlenčių parkas pasižymi ne tik kaip šio sporto šakos propagavimu, bet ir suteikia galimybę užsiimti kitomis, įdomiomis veiklomis kaip: vandenlenčių, vandens slidžių, irklenčių, vandens dviračių, pripučiamo rato nuomą bei apmokymais. Taip pat vieta puikiai žinoma sugebanti pritraukti daugelį lankytojų savo organizuojamais įvairių muzikos grupių koncertais, kino žiūrėjimu po atviru dangumi (ši pramoga itin pasitvirtino ir pritraukia mases žmonių), pasisėdėjimais – piknikais, įvairiais žiburėliais ir kitais renginiais. Verslas nemiega net žiemą (žiemos galerija): pramogos taip pat vyksta ir ant užšalusio ežero ledo: čiuožimas pačiūžomis, snieglentėmis, slidėmis, pripučiamu inventoriumi ar net pasivažinėjimai kartingais.

Puikiai išvystyta parko reklama, Fox spot‘as turi per 9000 sekėjų facebooke ir yra puikiai žinomas ne tik šiauliečiams. Vieta pasižymi ne tik plačia pramogų pasiūla, bet gardžiais patiekalais, kuriuos siūlo čia pat veikiantis baras – terasa. Baras susideda iš 2 metalinių konteinerių su medžio apdaila ir priestatu, įrengta lauko terasa (esant vėsiam orui uždengiama permatomu tentu ir šildoma dujiniais bei infraraudonųjų spindulių šildytuvais, kurie leidžia prailginti vasaros sezoną iki vėlyvo rudens), taip pat įrengta ant stogo esanti terasa iš kurios atsiveria puikus vaizdas į ežerą.

Verslas parduodamas su absoliučiai visa esančia ir reikalinga įranga sėkmingai veiklai vykdyti (visa reikalinga virtuvės įranga, stalai, kėdės, sėdmaišiai, dujiniai šildytuvai, skėčiai, lentos skirtos čiuožimui, hidro kostiumai, liemenės, šalmai, vandens dviračiai, pačiūžos, kubilas ir kt.) ir įrengta vandenlenčių trasa. Trasa turi keturias triukams atlikti skirtas figūras: 2 kickeriai, boxas ir vamzdis. Kompiuterizuota bei 2017 metais atnaujinta trijų trosų sistema „WakeStation“, prekinis ženklas atitinka esminius Europos sąjungos keliamus gamybos normų reikalavimus ir yra sertifikuota. 3 trosų sistema pranašesnė prieš 2 trosų sistemą tuo, kad ženkliai pagerina stabilumą čiuožiant vandenlente. Ties pakrante įrengta prieplauka. Yra visi galiojantys leidimai veiklai vykdyti, taip pat ir leidimas prekiauti alkoholiniais gėrimais. Verslas pilnai funkcionuojantis. Daugiau informacijos galite rasti tinklalapyje www.foxspot.lt . Įvairių renginių, naujienų, smagių akimirkų foto bei video galima rasti „Fox Spot“ facebooko paskyroje.

Susipažinkite su „Fox Spot‘o“ veikla iš video nuorodų:
https://www.youtube.com/watch?v=-UJYRPI6Ps0
https://www.youtube.com/watch?v=dmZ4s8Jn9S8

Nuo pat vandenlenčių parko įkūrimo, verslas nuolat auga, didėjant pramogų inventoriui, maisto ir gėrimų pasiūlai pagal lankytojų poreikius, plėtėsi ir pats baras, pastatytas priestatas, lauko ir stogo terasos. Paslaugų ir marketingo kartelė iškelta aukštai, todėl ieškomas naujas savininkas norintis toliau vykdyti sėkmingą parko veiklą ir džiuginti Šiaulių miesto gyventojus, vieninteliu, išskirtinėje vietoje esančiu vandenlenčiu parku Šiauliuose. Atsakant į klausimą kodėl verslas parduodamas, nes esamas savininkas negalės fiziškai kontroliuoti parko veiklos, kadangi artimoje ateityje išvyksta gyventi svetur.
Kaina: 135 000 eurų.

Norite, kad jūsų nekilnojamojo turto skelbimas būtų toks pat reprezentatyvus ir plačiai reklamuojamas? Skambinkite, mes tuo pasirūpinsime!

NORITE PARDUOTI? SKAMBINKITE - NUPIRKSIME MES ARBA PADĖSIME
SKUBIAI PARDUOTI.
Nemokamai konsultuojame nekilnojamojo turto ir paskolų klausimais.
www.savasbustas.com

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai