Serapeptazė (60000SU, proteolitinis fermentas). Pakuotėje 60 kapsulių.

Serapeptazė (60000SU, proteolitinis fermentas). Pakuotėje 60 kapsulių.

23 €
ID: 1673231
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 3330
Serapeptazė (60000SU, proteolitinis fermentas). Pakuotėje 60 kapsulių.

Skelbimo aprašas

Serapeptazė 60000SU. Pakuotėje 60 kapsulių.


Serapeptazė: ekskliuzyvinis fermentas skirtas uždegimo palengvinimui, sinusitui ir artritui.

• padidina antibiotikų poveikį ir kovoja su bakterijų pasipriešinimu
• galingas antiuždegiminis veiksnys
• gydo lėtinį sinusitą gerindamas gleivių pašalinimą
• lengvina ūmų ir lėtinį skausmą, mažina patinimą

Kas yra serapeptazė?

Serratia peptidase arba serapeptazė yra proteolitinis fermentas gaminamas Serratia bakterijų, kurios gyvena šilkaverpių žarnyne. Kai šilkaverpis yra pasirengęs išsiristi iš savo kokono jis gamina fermentus, kurie ištirpdo labai tvirtą kokono lukštą, kad šis subtilus mažas padarėlis galėtų išvysti naują pasaulį. Šis fermentas natūraliai šiandien išgaunamas iš fermentacijos. Šis imunologiškai aktyvus fermentas biologiniuose skysčiuose yra pilnai surištas su alfa 2 makroglobulinu. Histologiniai tyrimai rodo šių natūralių fermentų stiprų priešuždegiminį poveikį.

Serapeptazė sėkmingai naudojamas daugiau nei 30 metų Europoje ir Azijoje siekiant sumažinti skausmą, uždegimą ir gleivių pertekliaus išsiskyrimą. Daugiau nei 40 klinikinių tyrimų parodė teigiamą poveikį. Serapeptazė suskaido negyvus audinius, kraujo krešulius, cistas ir arterijų plokšteles bei visų formų uždegimus. Serapeptazė tirpdo kraujo krešulius ir priverčia išsiplėtusias venas (venų varikozę) sumažėti ar mažėti.

Kodėl vartojama serapeptazė?

• Antiuždegiminės savybės: Klinikiniai tyrimai rodo, kad ji yra veiksminga visoms įvairaus pobūdžio uždegiminėms ligoms, ypač gydant traumų sukeltas edemas. Serapeptazė turi antiuždegiminių savybių, panašių į salicilatų, ibuprofeno ir nesteroidinius antiuždegiminio veikimo medikamentus (NSAID). Ji sėkmingai naudojama gydant uždegimines ausų, nosies ir gerklės ligas.

• Skausmo mažinimas: Kadangi serapeptazė mažina uždegimą, vienas iš didžiausių naudų yra skausmo mažinimas, dėl jos sugebėjimo blokuoti skausmą sukeliančius aminus, kuriuos išskiria uždegimo paveikti audiniai. Gydytojai visoje Europoje ir Azijoje pripažįsta šios natūralios medžiagos priešuždegiminę ir skausmo blokavimo naudą ir naudoja ją gydymui kaip alternatyva NSAID.

• Sinusitas: Dėl savo priešuždegiminių savybių, serapeptazės nauda sergantiems lėtiniu sinusitu įrodyta klinikinių tyrimų metu. Šiuo atveju, paciento nosies ertmių gleivės sutirštėja ir labiau išsiskiria. Dėl šio sutirštėjimo gleivių pasišalinimas tampa ne toks dažnas. Japonijos mokslininkai įvertino serapeptazės poveikį (30 mg per parą gerti keturias savaites) nosies gleivinės elastingumui ir klampumui suaugusiems pacientams, sergantiems lėtiniu sinusitu. Serapeptazė sumažino gleivių klampumą, pagerino bronchopulmoninių sekretų pašalinimą.

• Širdies ir kraujagyslių sveikata: Serapeptazė suskaldyti negyvus audinius - taip, kaip išlaisvina šilkaverpį iš savo kokono. Serapeptazė gali ištirpdyti kraujo krešulius, pluoštinius sluoksnius sudarančius ateromines apnašas ir cistas. Vokiečių gydytojas Hans Nieper jį vartoja gydant arterijų užsikimšimą ir visų pirma pataria šį fermentą naudoti gydant miego arterijų užsikimšimą, kai paprastos chirurgijos naudojimas yra pernelyg rizikingas. Doplerio testas po vienerių metų gydymo parodė puikius rezultatus gerinant kraujotaką miego arterijomis.


Produkto sudedamosios dalys:

Vieneto dydis: 1 kapsulė
Vienetų skaičius pakuotėje: 60

Vieneto kiekis:
• Serapeptazė (mažiausias serapeptazės kiekis 60000IU):

Kitos sudedamosios dalys: mikrokristalinė celiuliozė, uždelsto ištirpimo vegetarinė kapsulė (angliavandenių guma [celiuliozė], išgrynintas vanduo), magnio stearatas (iš daržovių).

Alergenų informacija: neturi mielių, pieno, kiaušinių, glitimo, sojos, kviečių, cukraus, krakmolo,druskos, konservantų, dirbtinių dažiklių, kvapų ar skonių.

Produktas tinkantis veganams.


Vartojimas

Vartoti po 1 – 2 kapsules per dieną du kartus dienoje ant tuščio skrandžio užgeriant stikline vandens.

ĮSPĖJIMAS: Neviršyti rekomenduojamos dozės. Nenaudoti šio produkto, jei vartojami kraujo trombocitų inhibitoriai, pavyzdžiui, Ticlid, Plavix, Coumadin ar kiti receptiniai vaistai. Nėštumo ar laktacijos laikotarpiu prieš naudojant šį produktą būtina pasikonsultuoti su sveikatos priežiūros specialistu.

Kaina: 23EUR


Pristatymas

Galima pasiimti Kaune ir Vilniuje. O taip pat galiu siųsti į visus miestus. Siunčiant Lietuvoje registruotu pašto siuntiniu 2,4EUR. Siunčiant išperkamuoju pašto siuntiniu, kuomet pinigai sumokami pašte atsiimant siuntinį, 7,5EUR. Siunčiant "Omniva" arba "LP EXPRESS" paštomato siuntiniu 3,5EUR.


------------------------------------------------------
VMI reg. individualios veiklos vykdymo paž. nr. 645342

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai