Senamiestis Vilniaus m. sav. 2 kambariai

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Senamiestis Vilniaus m. sav. 2 kambariai

520 €
ID: 7380803
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 1

Apie

Savivaldybė
Vilniaus m. sav.
Plotas (kv.m.)
65.00
Kambarių sk.
2

Skelbimo aprašas

Galimybė nuomotis iki 2020 birželio 15d. Butas bus laisvas nuo 2020.01.01.

Nuomojamas erdvus, jaukus ir šiltas, klasikinio stiliaus 2 kambarių butas, S.Skapo gatvėje.

Svetainė labai erdvi, yra didelė odinė sofa, todėl užsukusiai kompanijai, atsiras vieta kur patogiai atsisėsti. Didelis, plačiaekranis televizorius leis mėgautis kokybišku vaizdu, žiūrit filmą ar mėgstamą laidą. Tiems kas mėgsta ramius vakarus, visada galės atsipalaiduoti šalia židinio, patogiai įsitaisius ant minkšto, odinio gulto. Didelis privalumas butui per du aukštu, tai atskiri tualeto kambariai, taigi vienas iš jų lengvai prieinamas koridoriuje, šalia svetainės.

Miegamasis įrengtas kitame aukšte. Erdvus, ramus ir jaukus. Toks, kuriame galite jaustis pilnai atsipalaidavę, ramiai miegoti didelėje lovoje netrukdomi kaimynų triukšmo. Miegamojo sienos labai storos, didelę jų dalį kaip ir lubas puošia dideli veidrodžiai, kuriuose atsispindi ir viena istorinė siena iš senų plytų.

Vonios kambarys įrengtas visai šalia miegamojo. Tai visiškai privati erdvė į kurią nepateks joks Jūsų svečias be Jūsų žinios. Todėl galite pilnai atsipalaiduoti ir mėgautis vonios procedūromis, o norintiems išskalbi skalbinius, ten rasite ir puikią skalbimo mašiną.

Virtuvė nedidelė, bet pilnai galite gaminti mėgstamą maistą. Joje rasite didelį, integruotą šaldytuvą, dujinę viryklę su gartraukiu ir el.virdulį. Visos virtuvės ir kolidoriaus grindys dengtos plytelėmis, bus lengva prižiūrėti.

Buto įėjimas iš vidinio kiemo pusės, jos yra dvejos, šarvuotos. Todėl galite būti ramūs, net kai paliksite namus, jie bus saugūs.

Uždaras namo kiemas, nedidelis, ramus.

Komunaliniai ir šildymas ~70 - 80 eu.

Netinka objektas? Kreipkitės – rasime alternatyvų.
PARDUODATE? Skambinkite – nemokamai konsultuojame, nemokamai nustatome Jūsų objekto rinkos kainą.

Vilniaus Turtas
vilniaus-turtas.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai