SCOOTER PASPIRTUKAS Su Manevringais ratukais!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

SCOOTER PASPIRTUKAS Su Manevringais ratukais!

30 €
ID: 7156594
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 17

Skelbimo aprašas

Scooter Mini "Ladybug" yra unikalus vaikų transformatoriaus paspirtukas 5 -1! Šis modelis turi nuimamą vaikų sėdynę, kuri yra tvirtai, saugiai ir patikimai pritvirtinta prie paspirtuko pagrindo. Slankios rotacijos sistema yra labai patogi vaikams, taip pat plėtoja jų koordinavimą. Mažiausiems „lenktynininkams“, taip pat jų tėvams, rinkinyje yra specialus nuimamas valdymo mygtukas, kuris yra patogiai reguliuojamas aukščiu. Vaikų transformatoriaus paspirtukas „Ladybug“ turi dvi pagrindines funkcijas: įrengta sėdynė - tai labai mažų važiuoklė, jei sėdynė nuimama - tai tinka didesniems vaikams.

Taip pat įspūdingi šio triratio motorolerio modelio bruožai. Ratų konstrukcija pasižymi populiariu „2 + 1“ išdėstymu, kuriame yra 2 pagrindiniai valdomi priekiniai važiuoklės elementai, o vairavimas atliekamas pakreipiant vairą, kuris suteikia papildomą pasitikėjimą vaikui, todėl judėjimas tampa saugesnis. Vienas galinis ratas yra atrama, todėl paspirtukas yra stabiliausias. Labai gražus, žaismingas, puikiai tiks jūsų vaikui.

Galimas siuntimas į kitus miestus. Jeigu domina, prašome kreiptis. Mus galite rasti Varnių g. 48C, Kaunas 48415, Vilijampolės turguje, 37 skyriuje. Pm arba 863147779. Darbo laikas II-V 9-17h. VI-VII 9-15h. Pirmadieniais nedirbame! Dėl jūsų patogumo, galima tartis ir po darbo valandų!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai