SAULĖS ELEKTRINĖS. PROJEKTAVIMAS

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

SAULĖS ELEKTRINĖS. PROJEKTAVIMAS

Sutartinė
ID: 7152842
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 28

Skelbimo aprašas

1-Saulės elktrinės nuo paraiškos pinigam iki projektavimo,surinkimo ir pridavimo į ESO.
2-Saulės elktrinių inžinieringas.(taupot iki 40 % elektrinės kainos).
-Inžinieringo esmė: su mūsų atestais projektavimui, darbams ir projekto bei darbų priežiūra, galima pačiam pasidaryti (arba duoti kitiems , kurie moka dirbti , bet neturi atestaų) saulės elektrinę, tai labai paprasta(mums vadovaujant). Sunkiausia dalis - žinoti ką daryti, žinojimą padengti atestatis, ir priduoti valstybinei energetikos inspekcijai ir ESO .Tą padarome mes.Tuom naudojasi save vadinantys gamintojai, kurie iš esmės yra tarpininkai t.y. kurie suranda įrangos pardavėjus, atestuotus projektuotojus ir montuotojusir pasiima iki 30% kainos. Inžinieringas padeda to išvengti.
-3-iki 5kW daugiausiai nereikia projekto dėl ESO (bet vistiek reikia vidinio projekto), nereikia priduoti valst. energ. Inspekcijai(VEI) (natūroje atsivežti inspektorių), bet reikia rangovo deklaracijos apie teisingai atliktą darbą. O tam būtinas projektas, atestatai projektavimui ir darbams, varžų matavimo protokolai ir t.t. nes deklaraciją reikia užpildyti internetinėje VEI svetainėje, pateikus visus dokumentus.
-4-Eso rekomenduoja duoti projektuoti ESO, bet nerašo projekto kainos , o tai iki 40 % įvadinių tinklų kainos.Plius bus pasiūlyta suprojektuoti vidinį projektą (jei tai nedaro rangovas).
Vidmantas.
Individuali įmonė.
Tel:863525310
e.p:[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai