Saugiausia kėdutė - kiddy phoenixfix pro 2 9-18 kg

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Saugiausia kėdutė - kiddy phoenixfix pro 2 9-18 kg

Sutartinė
ID: 5506196
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 999

Skelbimo aprašas

Apsaugokite savo brangiausią turtą maksimaliai!
Testų laimėtojas 2013 ! Kiddy Phoenixfix Pro 2 "- pasiektas geriausias saugumo rezultatas visoje testavimų istorijoje!
Naujoji Kiddy Phoenixfix Pro 2 yra pirmoji automobilinė kėdutė vaiko amžiaus 1 grupėje, kuri gavo aukščiausią įvertinimą " labai gerai " ADAC ir Stiftung Warentest atliktuose bandymuose.
Gauti aukščiausi balai saugumo, montavimo ir teršalų lygio kategorijose duoda bendrą balą 1,4.
Tai geriausias rezultatas, kuriuo kada nors buvo apdovanota automobilinė kėdutė 1 amžiaus grupėje (9-18 kg).
"Kiddy bendrovė pirmoji pasiekė geriausius testų rezultatus! Šis gamintojas pateikė pirmąją labai gerą kėdutę vaikams iki ketverių metų amžiaus.
Šveicarijos turizmo klubas „Touring Club Switzerland“ (TCS) paskelbė naujausius savo tyrimų rezultatus. "Phoenixfix Pro 2" kėdutė pirmoji gavo aukščiausią įvertinimą, "Išskirtinis" TCS vaikų automobilinių kėdučių testuose per 45 metų istoriją. Ekspertai ypač pripažino "saugumą ir eksploataciją aukščiausio lygio" ir įvertino "5 žvaigždučių" reitingu.

ÖAMTC "Kiddy Phoenixfix Pro 2" taip pat įvertino "labai gerai". "Kėdutė yra labai lengva ir įtikinamai labai mažomis apkrovos vertėmis priekinio ar šoninio smūgio atvejais. „Kituose bandymų kriterijuose nėra nieko blogo", paaiškina ÖAMTC ekspertas Steffan Kerbl.
Šias kėdutes galite įsigyti Alytuje
Šias kėdutes galite įsigyti , pasimatuoti, apžiūrėti ir išsirinkti patikusią spalvą ar modelį Alytuje adresu Naujoji 29A , arba elektroninėje parduotuvėje www.pege.lt , www.jusuvaikui.lt
Mes esame oficialūs kiddy produkcijos atstovai, pirkdami pas mus gaunate tik originalias prekes su 3 metų garantija, lietuviškas instrukcijas, galimybę įvykus autoįvykiui pasikeisti kėdutės rėmą į naują( galioja nuo 2013.08.01) ! ir žinoma dovanėlę bei nuolaidą sekančiam pirkiniui!

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai