Santechnikas Kaunas 861141518

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Santechnikas Kaunas 861141518

Sutartinė
ID: 6873784
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 30

Skelbimo aprašas

Atliekame visus vidaus ir lauko santechnikos darbus.

Keičiu senus vandentekio vamzdynus ir demontuoju senas šildymo sistemas
Montuoju dujinius katilus, kietojo kuro katilus, granulinius katilus, šildymo talpas, elektrinius momentinius šildytuvus, radiatorius, šildomąsias grindis ir jų kolektorius.
Statau arba keičiu hidroforus, kombinuotus šildytuvus, elektrinius šildytuvus, išsiplėtimo indus, unitazus, kriaukles, vonias, dušo kabinas, maišytuvus, kranus, gyvatukus-rankšluosčių džiovykles.
Virinu metalinius vandentiekio ir dujotiekio vamzdžius vidaus patalpose, plastmasinius vamzdžius. Presuoju daugiasluoksnį vamzdį, plieną, varį.
Gręžiu įvairaus skersmens skyles gelžbetonyje, betone, mūre.
Galiu padėti parengti šildymo sistemų projektus radiatoriams ir dujiniams katilams daugiabučiuose ir nuosavuose namuose.

Darbus atliekame su kokybiškomis priemonėmis ir medžiagomis. Galime pasirūpinti medžiagomis, jas patys nupirkti. Po darbų užbaigimo pateikiame visas sąskaitas bei išrašome sąskaitas-faktūras. Parenkame optimalų sprendimą pagal kliento poreikius.

Dirbame atsakingai ir su profesionaliais įrankiais, taip užtikrindami aukščiausią paslaugų kokybę. Esame atsakingi už atliktus darbus, todėl suteikiame darbams garantiją. Jei reikės, pateiksime rekomendacijas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Susiję raktažodžiai

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai