Sandėliukų, garažų, sodo namų ardymas, griovimas ir demontavimas. Kaunas

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Sandėliukų, garažų, sodo namų ardymas, griovimas ir demontavimas. Kaunas

Sutartinė
ID: 6709392
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 57

Skelbimo aprašas

Sandėliukų, garažų, sodo namų ardymas, griovimas ir demontavimas.

Ardome, griauname  pastatus, rūšiuojame statybynį  laužą (asbestinį šiferį, medieną, plytas), laužą sudedame į metalinius konteinerius ir išvežame.

Teikiame transporto ir krovimo paslaugas.

Mikroautobusu, sunkvežimiu su tentu  teikiame transporto ir krovimo paslaugas Kaune. Išvežame nereikalingus daiktus, perkraustome. Teikiame griovimo ir krovėjų paslaugas Kaune.
Mūsų teikiamos griovimo, demontavimo, šiukšlių išvežimo  darbai  ir transporto paslaugos:

Griauname butų sienas, pertvaras, demontuojame senas buto langus, duris, grindis Kauno rajone.

Griovimo darbai butuose  reikalingi prieš  pradedant buto kapitalinį remontą ar rekonstrukciją. Oficialiai vykdant buto rekonstrukciją, kuri reikalauja kapitalinių sienų griovimo, reikalingas suderintas projektas. Surenkame ir išvežame, rūšiuojame statybinį laužą. Griovimo atliekas sudedame į šiukšlių maišus, metalinius konteinerius laužui, nuleidžiame specialiais latakais į konteinerius ir išvežame.

Esame griovimo darbų komanda. Dirbame Kaune ir aplink Kauną  iki 100 km atstumu.  Griauname ir demontuojame  įvairius statinius, namus, sodo namus, garažus, demontuojame ir ardome stogus, atliekame mažus ir didelius griovimo darbus  Kauno raj. Surenkame šiukšles, statybinį laužą  į maišus, konteinerius ir išvežame.  Griovimą, demontavimą, šiukšlių išvežimą atliekame palankomis kainomis, dirbame pagal patentus.

+370 610 95056
http://griovimodarbaikaunas.lt
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai