Samsung S9+, ekranas 10/10 + naujas tempered glass

Samsung S9+, ekranas 10/10 + naujas tempered glass

160 €
ID: 8075308
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10
Samsung S9+, ekranas 10/10 + naujas tempered glass
Daugiau
Daugiau nuotraukų (12)

Skelbimo aprašas

Puikios būklės telefonas, nuo pat įsigijimo naudotas tik su originaliu Samsung dėklu-knygute bei grūdinto stiklo apsauga, t.y. net dviguba ekrano apsauga, dėl to ekrano būklė kaip naujo telefono 10/10. Galinė dalis 9.7/10, nes yra žymė ant pirštų atspaudų sensoriaus, bet pilnai veikia, o korpusas, t.y. šonai, 9.5/10, nes yra lengvų pabraižymų ties USB lizdu. Telefono būklė matosi nuotraukose.

Telefonas trūkumų neturi apart natūralaus akumuliatoriaus nusidėvėjimo, kaip ten bebūtų, telefonui jau 5 metai, jokių remontų nebuvo!

Telefonas su dėžute, dokumentais ir adatėle, papildomai pridėsiu visiškai naują japonišką grūdinto stiklo apsaugą (pirktą Skytech, ne "aliexpresinė", tikrai kokybiška). Galėsiu pridėti ir originalų dėklą, nors gyvenimo jau matęs..., taip pat baltas Samsung ausines, jeigu tikrai reikia (žr. nuotraukas). Originalų USB laidą sugraužė katė, iš bėdos galiu pridėti kitą greito krovimo, bet jis tai krauna, tai ne, reikia ieškoti kontakto. Be rozetės adapterio!

Beje, atskirai pardavime turiu žymiai geresnę alternatyvą laidinėms ausinėms - kokybiškų bluetooth earbuds pasirinkimą (JBL, Sony, Philips ir kt.).

- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į LP Express / DPD paštomatą (+3,00 €).

Kontaktai

Vardas
Vytis
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai