Rūšiuotojas (-a) (naktinė pamaina) Kaune!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rūšiuotojas (-a) (naktinė pamaina) Kaune!

550 €
ID: 7451093
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

UAB “Ekonovus” –viena iš didžiausių ir sparčiausiai augančių atliekų tvarkymo įmonių Lietuvoje. Dirbame visoje Lietuvoje, teikiame mišrių komunalinių atliekų, pakuočių atliekų, antrinių žaliavų, statybinių ir gamybinių atliekų tvarkymo, teritorijų priežiūros ir kitas paslaugas. Mes esame puiki komanda, kuri pasikliauna vienas kitu. Kuriame stiprius bendradarbiavimo santykius ir su klientais, ir su darbuotojais.
Šiuo metu ieškome Rūšiuotojo(-os) Kaune!

Darbo aprašymas
Antrinių žaliavų (plastiko, popieriaus, kartono) rūšiavimas prie rūšiavimo linijos ir kiti pagalbiniai darbai. Naktinė darbo pamaina 18:00 - 06:00 val. Slenkantis darbo grafikas.
Daugiau informacijos telefonu 86 859 6028.

Reikalavimai
Noras dirbti, be žalingų įpročių, atsakingumas.

Įmonė siūlo
Siūlome nemokamus pietus, nuolatinį darbą patikimoje, finansiškai stabilioje įmonėje, laiku mokamą atlyginimą priklausantį nuo darbo rezultatų(darbo užmokestis 550Eur į rankas, bet tuo neapsiribojame!).

Pateikdamas savo gyvenimo aprašymą (CV) ir/ar motyvacinį laišką, kandidatas išreiškia savo sutikimą dėl jo gyvenimo aprašyme (CV) ir/ar motyvaciniame laiške pateiktų asmens duomenų tvarkymo UAB „Ekonovus“, įmonės kodas 141686027, buveinės adresas Liepkalnio g. 172, Vilnius (toliau – Bendrovė) vidaus administravimo (personalo valdymo, raštvedybos tvarkymo) ir jo kandidatūros į Bendrovės turimas darbo vietas įvertinimo tikslais.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai