Rūgštinis gruntas nagams NTN Primer Acid 7ml

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rūgštinis gruntas nagams NTN Primer Acid 7ml

2,92 €
ID: 8074633
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 4

Skelbimo aprašas

Tai rūgštinis gruntas - profesionali priemonė, suteikianti maksimalų gelio, akrilo, polygelio, gelinio lako išsilaikymą. Skirta probleminiams nagams. Priemonė turi priešgrybelinių savybių, pašalina drėgmę ir natūralius riebalus nuo nago plokštelės. Nagų plokštelės paruošimui pakanka nedidelio priemonės kiekio. Gruntą ypač lengva naudoti - jis išdžiūsta ore per 30 sekundžių.

Ypač svarbu priemonę naudoti tik esant būtinybei - rūgštinis gruntas yra ypač stipri priemonė ir neturėtų būti naudojamas per dažnai. Dėl didelės rūgšties koncentracijos jis gali labai išdžiovinti nagų plokštelę.

rūgštinė priemonė
labai stipraus poveikio priemonė
skirta probleminiams nagams
padidina sukibimą tarp dirbtinės medžiagos ir natūralaus nago
turi priešgrybelinių savybių
pašalina drėgmę ir natūralius riebalus nuo nago plokštelės
pakanka nedidelio priemonės
lengva naudoti
išdžiūsta ore per 30 sekundžių

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

WWW.VISKASNAGAMS.LT – tai vieta, kurioje Jūs rasite kruopščiai atrinktus manikiūro ir pedikiūro įrankius, įrangą, kosmetiką bei baldus. Parduotuvėje taip pat galite įsigyti priemonių skirtų depiliacijai, vienkartinių higienos priemonių bei kitų produktų skirtų darbui grožio srityje.

Ypač platus prekių asortimentas, patrauklios kainos bei profesionalios mūsų komandos konsultacijos padės išsirinkti priemones tiek pradedančiajam, tiek profesionalui. Visos kosmetikos prekės, esančios mūsų asortimente, yra sertifikuotos ir gaminamos Europoje. Elektros prietaisams suteikiama garantija.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

PREKES GALITE ĮSIGYTI INTERNETU:
www.viskasnagams.lt

PREKES GALITE ĮSIGYTI PARDUOTUVĖJĖ:
Varnių g. 48C Kaunas, 5 skyrius
VILIJAMPOLĖS TURGUS – MARKET

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai