Rotacinis pakavimo stalas (pusiau automatinis) RedSteel / Ailena

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rotacinis pakavimo stalas (pusiau automatinis) RedSteel / Ailena

702,3 €
ID: 7661104
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

Modulinis rotacinis pakavimo stalas
Pakuočių pakavimas tampria plėvele užima nemažai laiko ir dažniausiai yra pakankamai nepatogus užsiėmimas. Kad palengvinti šį procesą, sukūrėme specialų pakavimo stalo mechanizmą, kurio dėka, kelis kartus paspartinsite pakavimą plėvelėmis ir žymiai sumažinsite darbuotojų darbo krūvį. Su šiuo pakavimo stalo mechanizmu, tiesiog padėkite norimą supakuoti daiktą ant besisukančio stalviršio ir supakuokite jį plėvele.

Besisukantis, neslystantis stalviršis
Vienas iš svarbiausių pakavimo proceso elementų yra stalviršis. Mes pagaminome jį iš plieno, kad būtų užtikrintas ilgaamžiškumas ir praktiškumas. Pritvirtintas prie konstrukcijos specialiu įtvaru, naudojant du guolius, sukdamasis stalo viršus užtikrina tolygų pakavimo plėvelės vyniojimą, jos nepertempia. Stalas turi specialų neslystantį paviršių.

Pakavimo medžiagų sąnaudų mažinimas
Sklandus pakavimo plėvelės įtempimo reguliavimas yra vienas pagrindinių elementų, lemiantis estetinę supakuotos siuntos išvaizdą ir pakavimo plėvelės sąnaudas. Tinkamai parinktas įtempimo lygis, leidžia sunaudoti kelis kartus mažiau plėvelės. Pakanka tik stipriau ar laisviau prispausti plėvelės ruloną su tam skirta rankena.

Aukščio reguliavimas
Stalo pakavimo mechanizmas puikiai tinka tiek mažoms, tiek didelėms kartono dėžėms. Visa tai - dėka reguliuojamo tamprios plėvelės pakabos aukščio. Tam naudojama rankena, kuri taip pat yra ir fiksatorius. Viskas, ką jums reikės padaryti, tai švelniai pasukti rankeną į kairę, tada nustatyti norimą aukštį ir pasukti pagal laikrodžio rodyklę. Plėvelės tempimas bus užfiksuotas pasirinktame aukštyje.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai