Roletai nuo saulės ir karščio!!!!

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Roletai nuo saulės ir karščio!!!!

Sutartinė
ID: 7391790
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 924

Skelbimo aprašas

Roletų nuo saulės ir karščio išskirtinumai
Šie roletai yra gaminami iš specialių audinių, kurie sumažina saulės infraraudonųjų spindulių pralaidumą net iki 88%! Keturių skirtingų tipų audiniai leidžia pasirinkti tinkamiausią variantą pagal Jūsų individualius poreikius. Visi audiniai dengti saulę atspindinčia medžiaga, kad šiluma nepatektų į patalpų vidų. Audiniai skirstomi į:

Specializuoti, ypač efektyvūs Screen ir GlasGard audiniai: iš patalpos pusės matomas vaizdas lauke ir tuo pačiu šie roletai neleidžia atsirasti saulės atspindžiams ant televizoriaus ar kompiuterio ekrano patalpų viduje.

Metalizuoti blizgūs ir metalizuoti matiniai: ekonomiškiausias pasirinkimas audinių nuo saulės ir karščio kategorijoje. Audiniai atspindi UV spindulius ir tamsina patalpą priklausommai nuo audinio atspalvio šviesumo: šviesesni atspalviai daugiau praleidžia dienos šviesos, tamsesni mažiau.

Gumuoti audiniai: vieninteliai visoje roletinių audinių kolekcijoje iki šimto procentų blokuojantys dienos šviesos patekimą į patalpą, taip pat atspindintys UV spindulius.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai