Roletai diena naktis

Roletai diena naktis

15 €
ID: 7786016
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 22
Roletai diena naktis
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

ROLETŲ DIENA NAKTIS PRIVALUMAI:
• Šie roletai savo paprastu valdymu padeda sukurti “dienos ir nakties” efektą. Lengvai truktelėjus roleto grandinėlę, vienas audinio sluoksnis pasislenka ir langas užtemdomas. O grandinėlę patraukus dar stipriau, roletas pilnai susivynioja. Šis langų dekoro elementas ne tik suteikia išskirtinumo ir jaukumo namams, bet ir puikiai atlieka apsaugos nuo saulės funkciją bei užtikrina privatumą.

• Dar vienas roletų Diena naktis pranašumas – platus audinių asortimentas. „Lauresta“ siūlo įvairių raštų, atspalvių bei pločio juostų derinius, kurie padės nesunkiai sukurti norimą interjerą savo namuose. Diena – naktis ritininės užuolaidos puikiai dera tiek moderniame, tiek klasikiniame arba skandinaviško stiliaus interjere.

• Standartinis roletų Diena naktis audinys – vienspalvis, standus, su retu tinkleliu. Tačiau audinio juostas galima rinktis subtilesnes, primenančias natūralų pluoštą, sudarantį pintų vytelių įspūdį. Taip pat roletų Diena – naktis audinys gali būti ir iš plonos organzos, atrodančios lyg užuolaidos.

Kontaktai

Vardas
Laimutė
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai