Rinkinys nagų priauginimui CLEAR

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rinkinys nagų priauginimui CLEAR

15,5 €
ID: 7949181
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 8

Skelbimo aprašas

NTN CLEAR rinkinys nagų priauginimui, 5 dalys

Šiame MINI rinkinyje Jūs rasite bazę, skaidrų ir savaime išsilyginantį gelį NTN CLEAR, įbrėžimams atsparų viršutinį gelinio lako sluoksnį, 8 dydžio gelio teptuką bei 20vnt. formelių nagų priauginimui. Su šiuo rinkinio pagalba galėsite sustiprinti natūralią nago plokštelę arba atlikti nagų priauginimą.

Rinkinį sudaro:

X-BOND bazė ir nerūgštinis gruntas viename, 5ml - standartinė, skystos konsistencijos bazė savo sudėtimi sujungianti nerūgštinio grunto ir bazės savybes. Dėl išskirtinės gaminio sudėties jis padidina gelinio lako sukibimą su nago plokštele - todėl puikiai tiks klientams, kuriems gelinis lakavimas neišsilaiko, atsiranda atšokimų. Džiovinimo technologijos „COOL CURE“ dėka bazė lempoje nekaista, nesukelia nepatogumo ir deginimo pojūčio bei yra saugesnė Jūsų klientui. Puikiai tinka kaip pagrindas ir dirbant su geliu ar polygeliu.
NTN CLEAR GEL vienfazis UV/LED gelis, 15g - tai vidutinio tirštumo, patvarus ir lankstus, savaime išsilyginantis statybinis UV/LED gelis skirtas nagų formavimui. Priemonė užtikrina tvirtą sukibimą su natūralaus nago plokštele be jokių atšokimų. Šiuo geliu lengvai padengsite nagus bei apsaugosite nuo mechaninių aplinkos pažeidimų, suteiksite sveiką išvaizdą. Tobula gelio konsistencija leis lengvai bei tiksliai suformuoti norimą nago formą bei ilgį. Puikiai tinka darbui su formelėmis ir tipsais.
DOCTOR TOP įbrėžimams atsparus, lipnumo nepaliekantis viršutinis gelinio lako sluoksnis, 5ml - novatoriškas, ypač blizgus viršutinis gelinio lako sluoksnis sukurtas naudojant „intelektualaus polimero“ formulę, kuris suteikia šiai priemonei regeneracijos savybių - ji tampa atspari įbrėžimams ir kitiems mechaniniams pažeidimams. Priemonė pasižymi elastingumu, todėl puikiai tinka silpniems ir ploniems nagams. Nepalieka lipnaus sluoksnio
8 dydžio gelio teptukas
20vnt. formelių nagų priauginimui

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA, DPD paštomatais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų fizinėje parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai