Rinkinys geliniam lakavimui, 5 dalys

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rinkinys geliniam lakavimui, 5 dalys

40 €
ID: 7555880
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 7

Skelbimo aprašas

"Lets Start" rinkinys - tai pagrindines priemonės geliniam lakavimui atlikti !

Šiame rinkinyje Jūs rasite gelinio lako bazę, 2vnt. gelinio lako, viršutinį gelinio lako sluoksnį bei net 48W baltos spalvos LED/UV lempą. Šis rinkinys puikiai tiks norinčioms išmėginti gelinį lakavimą namuose arba pradedančiosioms nagų meistrėms.

Rinkinį sudaro:

"Recovery Fiber Base Clear Pink" bazė su šilko pluoštu, 5ml (skirta net problemiškiems nagams)
"Molly - Doctor Top" įbrėžimams atsparus, lipnumo nepaliekantis viršutinis gelinio lako sluoksnis, 5ml
"Hybrid Color IT Premium“ gelinis lakas, 6g (idealiai padengia natūralią nago plokštelę sodria spalva tik vienu gelinio lako sluoksniu. Spalvos nenublunka ir nepakeičia savo atspalvio. Gelinis lakas ypač ilgai išlieka ir yra lengvai tirpstantis. Sukurtas dirbti tiek pradedantiesiems tiek pažengusiems manikiūro meistrams)
48W UV/LED hibridinė lempa, kurioje stingsta visi geliniai lakai

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA terminalais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 50eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai