Rinkiniai nagų priauginimui 5 dalių

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rinkiniai nagų priauginimui 5 dalių

15 €
ID: 7823980
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Šiuose rinkiniuose Jūs rasite bazę, viršutinį sluoksnį, 8nr. teptuką, 20vnt. formelių bei gelį nagų priauginimui. Gelio pagalba galėsite sustiprinti natūralią nago plokštelę arba atlikti nagų priauginimą.
Pasirinkite net iš kelių galimų variantų - savaime išsilyginančio, stovinčio nenutekančio gelio bei 15 ar 30ml pakuočių.

"Molly X-BOND Base" gelinio lako bazė ir nerūgštinis gruntas viename, 5ml ypač lanksti, bekvapė, nerūgštinė bazė labai pažeistiems ir minkštiems nagams. Tinkama naudoti kaip parindas gelinio lako ir gelio sistemoje.

"Molly Lac - Doctor Top" įbrėžimams atsparus, lipnumo nepaliekantis viršutinis gelinio lako sluoksnis, 5ml

„Clear Pink“ 15ml vienfazis, statybinis UV gelis. Šis gelis yra vidutinio tirštumo, savaime išsilyginantis. Tobula gelio konsistencija leidžia lengvai bei tiksliai suformuoti norimą nago formą bei ilgį. Priemonė užtikrina tvirtą sukibimą su natūralaus nago plokštele be jokių atšokimų. Puikiai tinka darbui su formelėmis ir tipsais.

„Jelly Dream of Glitter“ 15ml tai skaidrus gelis su blizgučiu. Vienfazis, labai stiprus ir tankus statybinis UV/LED gelis, turintis akrilo stiprumą ir putų konsistenciją. Šis gelis yra stovintis, todėl neteka ant odelių ir idealiai tinka priauginti ir modeliuoti visus 5 nagus vienu metu. Priemonė užtikrina tvirtą sukibimą su natūralaus nago plokštele be jokių atšokimų.

8 nr. teptukas su sintetiniais šereliais, specialiai sukurtas naudoti dirbant su geliu. Kvadratinė teptuko forma užtikrins tobulą ir tolygų gelio pasiskirstymą tiksliai ten, kur norite. Darbas arti odelių taps malonumu - priemonė bus lengvai kontroliuojama, todėl nenubėgs į odeles. Šis kruopščiai pagamintas teptukas yra būtinas kiekvienam meistrui. Jis taip pat lengvai valomas ir prižiūrimas.

20vnt. formelių nagų priauginimui.

Daugiau prekių nagams internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt arba facebook viskasnagams.lt

Pas mus rasite:
hibridines UV/LED lempas, frezas, dulkių surinkėjus, sterilizatorius, vaško ir parafino šildytuvus, stalo šviestuvus, lagaminus, mokomasias rankas, įvairių rušių ir spalvų gelį nagų priauginimui, spalvotą, magnetinį ir termo gelinį laką nagams, įprastą nagų laką ir nagų stiprinimo priemones, papildomas priemones, skysčius ir įrankius nagų priežiūrai bei nagų dekoravimo priemones. Taip pat prekiaujame įvairia kosmetika.

Prekes siunčiame registruotu paštu Lietuvoje ir užsienyje, taip pat LPEXPRESS, OMNIVA terminalais ir kurjeriu visoje Lietuvoje. Pirkėjams Kauno mieste siūlome apsilankyti mūsų parduotuvėje ir užsakymą atsiimti nemokamai.
Perkantiems už 60eur pristatymas nemokamas!

MUS RASITE: Varnių g. 48C, Kaunas (Vilijampolės prekybos centras, skyrius 48 ) arba internetinėje parduotuvėje www.viskasnagams.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai