Retin A - Tretinoin kremas, nuo raukšlių, senėjimo ir aknės

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Retin A - Tretinoin kremas, nuo raukšlių, senėjimo ir aknės

15 €
ID: 7649969
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2348

Skelbimo aprašas

Atrodykite dešimtimis metų jaunesni už savo bendraamžius!
Jeigu jūs pavargote žiūrėti į veidrodį ir matyti savo raukšlėtą ir senstančią odą ir jūsų naudojamos odos priemonės nesustabdo odos raukšlėjimosi, o gal pasimetėte tarp gausaus produktų pasirinkimo ir nežinote kurias priemones rinktis, kad sustabdytumėte odos senėjimą? Kadangi kiekvina moteris nusipelno atrodyti ir jaustis gražiai, kad ir kiek jai metų būtų, mes jums siūlome rinktis vieną iš retinoidų – tretinoiną. Taigi, skaitykite toliau ir mes atsakysime į visus jums kylančius klausimus.

Retinoidai – Kas tai?
Turbūt teko girdėti apie retinolį ar retinoidus. Apie juos tikrai galėjote girdėti iš savo dermatologės ar kosmetologės, o gal naudojate kosmetiką su retinoidais. Retinoidai – tai vitamino A deriniai. O vitaminas A yra be galo naudingas ir reikalingas mūsų odai. Retinoidų turinti kosmetika pirmiausia buvo naudojama spuogų gydymui, tačiau taip pat pastebėta, kad tai puikus ingredientas sulėtinti odos senėjimo procesus, skatinti jos atsinaujinimą. Todėl šiuolaikinės kosmetikos sudėtyje dažnai galima išvysti vieną iš retinoidų - retinolį. Papasakosime, kuo skiriasi įvairūs retinoidai ir kuo jie dar naudingi mūsų odai.

Populiariausios retinoidų formos (Nuo veiksmingiausių iki silpniausių) ir jų žinomiausi prekiniai ženklai:
• Izotretinoinas dažniausiai parduodamas po prekiniu ženklu Roaccutane
• Tazarotenas dažniausiai parduodamas po prekiniu ženklu Tazorac
• Tretinoinas dažniausiai parduodamas po prekiniu ženklu Retin-A
• Adapalenas dažniausiai parduodamas po prekiniu ženklu Differin
• Retinolis dažniausiai randamas kaip vienas iš ingredientų įvairiuose kosmetikos produktuose ir priemonėse nuo senėjimo

Senėjimo poveikis odai
Norint suprasti tretinoino bei kitų retinoidų veikimą pirma reikią perprasti senėjimo poveikį odai. Su laiku, senstant odai, raginio odos sluoksnio, pačios paviršutiniškiausios, negyvos ląstelės – keratinocitai tampa lipnesni ir užsibūna ilgiau, ko pasekoje oda atrodo išdžiūvusi ir šiurkštesnė. Epidermio apatinių lastelių dauginimasis taip pat sulėtėja, kas lemia akivaizdų keratinocitų užsibuvimą. Šių procesų sulėtėjimas taip pat lemia pigmentinių dėmių atsiradimą.
Žemesnysis odos sluoksnis – dermis ir kolageno ryšuliai suplonėja ir netvarkingai išsirikiuoja, kas leidžia odos raukšlėms ir nelygumams lengviau atsirasti. Tačiau tretinoinas skatina kolageno gamybą ir odos regeneraciją.

Tretinoinas – tai jaunatviškos odos išlaikymo paslaptis.
Tretinoino tepalas yra mažu kiekiu(žirnio dydžio), tepamas vakare ant sausos ir švarios veido odos mažiausiai 15 minučių, prieš tepant odos drėkiklį, išskyrus ant šių vietų – akių vokų, paakių, nosies ir lūpų kraštų. Pirmą savaitę tepkite kas antrą dieną ir stebėkite kaip reaguoja oda. Tretinoinas veikią ląstelių branduolį, tačiau norint pamatyti pilną poveikį reikią naudoti keletą mėnesių. Dėl daugelio priežasčių galima teigti, jog tretinoinas sumažina senėjimo poveikį odai.
• Vienas iš ankščiausiai pastebimų trumpalaikio tretinoino naudojimo poveikių yra odos raginio sluoksnio nusilupimas ir suplonėjimas, dėl to oda tampa švelnesė, skaistesnė, šviesesnė ir mažiau pigmentuota.
• Tretinoinas skatina odos regeneracijos procesą - epidermio ląstelės pradeda gamintis greičiau, pastorėja epidermio sluoksnis, o tai lemia padidėjusį odos minkštumą ir stangrumą.
• Tretinoino pagalba kolageno ryšuliai padidėja ir tvarkingai išsidėsto, tai suplonina odos raukšles ir jų kiekį.

Kodėl rinktis būtent tretinoiną?
Tretinoinas yra nenuginčijamai ne tik veiksmingiausia Vitamino A forma be pavojingo sveikatai pašalinio poveikio ir nereikalaujanti vartojimo per burną, bet ir plačiausiai, per daug metų ištirtas, daugelio tyrimų ir žmonių pripažintas junginys. Naudojant tretinoino tepalą ne tik išvengiate vartojimo per burna, kuris būdingas izotretinoino kapsulėms, bet ir izotretinoino pavojingų pašalinių poveikių kaip plaukų slinkimo, nuotaikų kaitos, galvos skausmo, pykinimo, regos pablogėjimo, skydliaukės ir kepenų sistemos sutrikimų. Tretinoinas gali būti naudojamas kaip ilgalaikė priemonė, daugelį metų, padedanti išlaikyti tobulą odos būklę ir jaunatvišką išvaizdą, o izotretinoinas yra itin agresyvi medžiaga kurios vartojimo terminas yra trumpalaikis ir naudojamas tik cistinės, pūlingos aknės atvėjams pagydyti. Tazarotenas kovojant tiek su spuogais, tiek su raukšlėmis gali suteikti veiksmingesnius ir greitesnius rezultatus naudojimo pradžioje, bet maždaug po 6 mėnesių kovoje su spuogais naudojimo veiksmingumas tampa lygus( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2699641/#__sec24title ) tretinoinui, bet tretinoinas tampa dvigubai veiksmingesnis kovoje su raukšlėmis – mažesnė 0.05% tretinoino koncentracija tampa lygi tazaroteno 0.1% koncentracijai. Tretinoinas lyginant su tazarotenu ir adapalenu yra ypatingas tuo jog jis stipriausiai veikia alfa retinoinius receptorius, dėl to tretinoinas veiksmingiausiai kovoja prieš senėjimo poveikį odai. Tazarotenas veikia tik RAR receptorių grupę, o tretinoinas veikia abi RAR ir RXR receptorių grupes. Tretinoinas yra bent 20 kartų stipresnis negu retinolis, todėl tretinoinas yra skirtas žmonėms norintiems veiksmingo poveikio ir matomo rezultato. Tačiau kaip ir visų kitų retinoidų, tretinoino vartojimo trūkumas yra padidėjas jautrumas UV spinduliams, o tai reiškia, jog naudojant jį, reikia naudoti dienines apsaugos nuo saulės priemones. Taip pat nėščioms arba planuojančioms pastoti negalimą vartoti retinoidų, taip pat ir tretinoino. Jei jūsų oda jautri, turėtumėte būti itin atidūs ir tepti odos drėkiklį prieš tepant tretinoina ir po. Tretinoinas sumažina senėjimo poveikį odai, mažina raukšles ir slopina naujų raukšlių atsiradimą, bei efektyviai gydo aknę. Taigi, tretinoinas yra optimaliausias pasirinkimas.
Pradėkite tretinoino naudojimą kuo ankščiau, kad išsaugotumėte jaunatvišką odą!

Kaip naudotis?
Dauguma žmonių rekomenduoja pradėti tretinoino naudojimą su 0.05% koncentracijos kremu ir odai leidus, siekti 0.1% koncentracijos ir naudoti kasdien. Tačiau, šiai rekomendacijai nėra nei vienos moksliškai pagrįstos priežasties. Kiekvieno lyginamojo tyrimo analizuojančio tretinoino įtaka senėjimo procesų stabdyme, rezultatų išvada yra jog mažesnės dozės yra lygiai tiek pat efektyvios kovojant su senėjimo procesais. Tik silpnesnės aknės gydyme.

Žmogui kurio nekamuoja aknė, nėra jokios prasmės naudoti didesnės nei 0.025% koncentracijos kremą. Tai yra absoliučiai maksimali ir pakankama dozė. Tretinoino naudojimas kasdien yra, panašiai, beprasmis. Naudojant kasdien tik rizikuojate pažeisti odos dregmės barjera, dėl ko negalėsite naudoti tretinoino be pertraukų, kaip ilgalaikės priemonės. Tretinoinas yra lygiai tiek pat efektyvus prieš senėjimą, naudojant 3 kartus savaitėje ir naudojant kasdien.

Taigi, naudojant 0.025% koncentracijos kremą kas 3 dienas netik sutaupysite kremo, bet oda taip pat bus mažiau išsausėjusi ir mažiau jautri saulei. Paraudimas, odos lupimasis, dirginimas bus minimalus arba visiškai išvengtas.

https://www.hotandflashy.com/retin-a-for-wrinkles-3-year-results-before-after/
https://youtu.be/dqkt9rYtt2Q?t=10

Siuntimas paštu +1,50eur
Paštomatu +2eur
Kontaktai.:
862968416
[email protected]

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai