Reikalingas IT specialistas (-ė) / konsultantas

Reikalingas IT specialistas (-ė) / konsultantas

1 300 €
ID: 7867483
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9
Reikalingas IT specialistas (-ė) / konsultantas

Skelbimo aprašas

UAB „REGO TECH“ įmonė ieško ilgalaikio darbuotojo:
Reikalingas IT specialistas (-ė) / konsultantas
Darbo pobūdis: kompiuterių remontas (reikalingas programinis išmanymas, komponentų keitimas, pirminė gedimo diagnostika), navigacijų žemėlapių naujinimas (privalumas), Android operacinių sistemų perrašymas, MAC OS perrašymas (privalumas), bendravimas su klientais, prekių pardavimas, klientų konsultavimas, techninis remontas (privalumas). Darbo pobūdis dinamiškas, kiekviena diena žadanti naujovių ir patyrimų, kurio metu įgaunate patirties ne tik remonto, bet ir prekių asortimento dalyje.
Atrankos kriterijai: komunikabilumas, darbo patirtis, energingumas, kruopštumas, norėjimas dirbti ir siekti rezultatų, patirtis, rusų kalba (privalumas). Darbas pilnai darbo dienai.
Siūlome: Nuolatinį darbą, gerą kolektyvą, jaukią darbo aplinką, naują įrangą, žinių tobulinimas, galimybė lituoti, tvarkyti telefonus.
Įmonės veiklos kryptis: didmeninė / mažmeninė prekyba GPS navigacijomis, parkavimo sistemomis, kameromis, kompiuteriais, kompiuterių dalimis, priedais ir t.t. + elektronikos remontas.
Atlyginimas 900-1300 eur
Siųsti CV el. paštu [email protected]

Apie įmonę
Įmonės veiklos kryptis:
Pardavimas. Užsiimame didmeninė / mažmeninė prekyba GPS navigacijomis, parkavimo sistemomis, kameromis, kompiuteriais, kompiuterių dalimis, visais jų priedais ir t.t. Sparčiai plečiame savo asortimentą, kuris siekia ne tik elektroniką, bet ir buities, grožio, interjero bei laisvalaikio prekes.
Remontas. Atliekame visos elektronikos remonto darbus. Tai profesionalus, greitas remontas – pirmose rankose, visi remonto darbai atliekami pas mus. Bendradarbiaujame su visais Lietuvos miestais. Daugybę prietaisų atkeliauja iš visos LIETUVOS, kuriuos kokybiškai ir greitai taisome. Importuojame įvairias dalis patys, todėl visada galime pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį.

Kontaktai

Vardas
www.marsietis.lt
Telefonas
Interneto svetainė
Miestas
Šiauliai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai