Reguliujamas vakuuminis varpos didinimo sistema

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Reguliujamas vakuuminis varpos didinimo sistema

50 €
ID: 6846363
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 32

Skelbimo aprašas

Naujas nenaudotas:Siuntimas į bet kurį Lietuvos miestą nemokamai.
Pasirinkite žemiau kaip norite apmokėti už preke grynais ar pervedimu, visos siuntos siunčiamos registruotu būdu su siuntos sekimo numeriu.
1)Siuntimas išperkamuoju būdu, susimokėjus grynais atsiėmus preke Lietuvos pašte.
2)Bankiniu pervedimu siuntimas registruotu būdu per LP Express, Omniva paštomatus,nes ten grynųjų jie nepriima.
Skambinkite +37065413643 ar rašykite SMS. Kai neatsiliepsiu rašykite sms ir kokiu klausimu, kai galėsiu atrašysiu jums. Kai parduosiu skelbimą ištrinsiu.

Vakuuminis reguliujamas varpos galvutės įsiurbimas yra saugiausia varpos didinimo sistema. Saugumas reiškia, kad galvutė yra visiškai apsaugota per varpos padidėjimą, nėra didelio įtempimo ir svarbiausia galima dėvėti kada norite. Labai patogus naudoti po drabužiais, sportuojant ir vaikštant nes niekas nepastebės .Vakuuminė varpos plėtros technologija yra gana nauja sritis, tačiau šiandien ji tampa vis populiaresnė kaip PeniMaster, Phallosan Forte tačiau jų kainos yra labai dideles ir todėl pasiūlė pigesnius, kad kiti galėtu įsigyti. Dėl ilgalaikio movos naudojimo galimybės ir patogumų, bendras didinimo rezultatas gerėja, o naudojimo laikas mažėja.
Naudojimo instrukcija:
Ant galvutes puodelio Nr3 uždedi mova pailga Nr1 ir susuki kaip prezervatyva,po to paimi galvutes puodeli su užmauta mova Nr3 ir Nr1 uždedi ant varpos ir ta mova nusmauki kaip prezervatyva žemyn, po to su reguliatoriumi istrauki ora kol gerai prisitvirtins ir pridedi diržą tempimui Nr2
Nešioti galima apie 6val. ar ilgiau priklauso nuo norimo rezultato, miegant geriau nusiimti kad galėtu raumenys nuo tempimo pailsėti

Komplektą sudaro:
1)Slikoninės 2 movos peniui
2)Puodelis galvutei su reguliuojamu siurbimu
3)Tempimo diržas
4)Kelioninis maišelis

Čia rasite daugiau mano prekių
https://www.skelbimai.lt/paieska?q=%2B37065413643

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai