Raypath priemonės jūsų veido ir kūno grožiui

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Raypath priemonės jūsų veido ir kūno grožiui

11 €
ID: 7719426
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 6

Skelbimo aprašas

Priemonės jūsų veido ir kūno grožiui
Puiki idėja dovanai
Galite pirkti vieną prekę arba susikomplektuoti rinkinuką pagal savo norus ir poreikius!
- Kūno pilingo pirštinė - puikiai pašalina suragėjusį odos sluoksnį, gerina kraujotaką, švelnina ir stangrina kūno odą. Nereikia jokių papildomų priemonių - tik pirštinė ir vanduo. Tinka turintiems strijas, celiulitą, atopinį dermatitą ir žvynelinę. Rekomenduojama naudoti maksimaliai 2-3 kartus per savaitę, priklausomai nuo odos jautrumo.
- Makiažo valymo pirštinaitė - skirta kasdieniai veido priežiūrai (galima naudoti ryte ir vakare). Puikiai nuvalo makiažą ir odos nešvarumus tik su vandeniu. Naudojant pirštinaitę nereikia jokių pienelių, prausiklių ar makiažo valymo priemonių. Neerzina odos, akių, skatina odos kologeno ir elastino gamybą.
- Veido pilingo pirštinaitė - nušveičia negyvąsias odos lasteles, gerina kraujotaką, mažėja smulkios raukšlelės. Tinka ir kaklo, dekoltė odos priežiūrai. Naudoti 2-3 kartus per savaitę.
- Veido kremas "Golden Ray" - skirtas brandžiai odai (nuo 30 m.). Maitina, drėkina ir stangrina veido odą. Išlygina smulkias raukšleles, gaivina, padidina atsparumą odos senėjimo procesams, suvienodina odos spalvą bei suteikia jai spindesio.
- Kūno prausimosi pirštinė - hipoalerginė, tinka kasdieniam kūno prausimui. Puikiai pašalina nešvarumus, riebalų perteklių ir negyvas odos ląsteles. Švelniai masažuoja odą, gerina kraujotaką. Galima naudoti be papildomų prausimosi priemonių, o tai itin patogu kelionėse. Sugeria nemalonius kvapus. Puikiai tinka vaikų odai, taip pat asmenims, kurių oda jautri muilui ir kitoms prausimosi priemonėms.
- Veido ir kūno pirštinių priežiūrai naudojamas baltas NanoSilver muilas (200 g). Tinka taip pat kūno ir veido prausimui. Natūralus, su sidabro jonais. Tinka ir suaugusiems, ir vaikams, ypač problematišką odą turintiems asmenims. Sidabro jonai mažina bėrimus, niežulį ir pan.
Sudomino? Norite įsigyti ar turite klausimų? Parašykite arba skambinkite +3706 82 83200, Edita
https://www.facebook.com/valykekologiskai

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai