Ratų suvedimo stendas Focus, Italija

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Ratų suvedimo stendas Focus, Italija

5 742,98 €
ID: 6772013
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 9

Skelbimo aprašas

Parduodame naujus Italų gamybos ratų suvedimo stendus Focus Geofix 10.0WE!

Geofix 10.0 WE - Automobilių ratų suvedimo stendas, skirtas naudoti su lengvaisiais automobiliais bei lengvais komerciniais automobiliais. Įranga komplektuojama su spintele, kompiuterine valdymo sistema, sensoriais ir visais kitais priedais, reikalingais suvedimo operacijoms.
Geofix 10.0 WE veikia CCD sensorių technologijų pagrindu, todėl gali tiksliai išmatuoti visus ratų suvedimo parametrus. Taip pat ši įranga turi plačią automobilių duomenų bazę, sudarytą iš daugiau nei 55,000 transporto priemonių ir yra nuolatos pildoma, todėl visada galėsite pasirinkti teisingą remontuojamo automobilio modelį ir itin tiksliai atlikti ratų geometrijos suvedimo operaciją.
Šiai įrangai suteikiama 36 mėnesių garantija elektroninėms dalims bei 24 mėnesių garantija mechaninėms dalims.

Focus - Įlgametę patirtį sukaupusi kompanija, specializuojanti automobilių serviso įrangos gamyboje. Itališka kokybė ir modernus dizainas puikiai tinka visoms modernioms serviso įstaigoms.

Daugiau informacijos galite rasti: http://bds.lt/servisu-iranga/Ratu-suvedimo-iranga/Geometrijos-stendai-servisui/ratu-suvedimo-stendas-Focus-Geofix-10WE
Taip pat skambindami: +370 680 80002

AKCIJA! Focus Geofix 10.0WE Kaina: 5,742.98€ be PVM

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai