Rankų darbo prabangi ąžuolo konsolė

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Rankų darbo prabangi ąžuolo konsolė

159 €
ID: 8060465
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 10

Skelbimo aprašas

Pristatome naują rankų darbo ąžuolo konsolės staliuką - tai ne tik baldas, tai yra meno kūrinys, kuris praturtins jūsų namų interjerą su natūralia elegancija.

Šis staliukas ne tik papuoš jūsų namus, bet ir padės jums išnaudoti erdvę. Jo funkcionalumas suteiks jums vietos laikyti daiktus ir tuo pačiu suteiks jūsų namams unikalaus žavesio.

Galbūt norėtumėte, kad jūsų namai atspindėtų jūsų stilių ir skonį? Tai, ko jums dabar trūksta, yra šis aukštos kokybės ąžuolo konsolės staliukas, kuris sukurs harmoningą ir išskirtinę erdvę.

Ši unikali galimybė gali dingti bet kuriuo metu nes dabar taikome 30% nuolaidą! Skubėkite, nes turime ribotą kiekį šių konsolės staliukų. Nepraleiskite progos suteikti savo namams šį ypatingą lietų.

Išmatavimai: ilgis 120 cm, arba 100 cm, arba 80 cm, aukštis 77 cm. plotis 14.5 cm. galima rinktis iš dviejų skirtingų spalvų, natūralaus ažuolo bei tamsinto ąžuolo.

Galime jums atsiųsti į bet kurią Lietuvos vietą arba galite tiesiogiai pas mus atvykti į Vilniaus sandėlį ir įsigyti iš jo.

Skambinkite šiuo nr.: +370 602 79220
Elektroninė parduotuvė: www.VienetiniaiBaldai.lt

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai