Puma Rs-x3 Plastic Unisex kedai laisvalaikiui

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Puma Rs-x3 Plastic Unisex kedai laisvalaikiui

95 €
ID: 7478845
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 12

Skelbimo aprašas

Nauji, originalūs, unisex Puma laisvalaikio kedai

įvairūs dydžiai

NEMOKAMAS pristatymas visoje Lietuvoje

daugiau prekių internete www.kixart.lt arba galite atvykti į parduotuvę Kaune, Pilies g. 1

Ne paslaptis, jog daugelis sneakerių modelių, kuriuos dabar nešiojame laisvalaikiu, kažkada buvo skirti profesionaliems bėgikams. Juos kuriant, visas dėmesys buvo skiriamas sportininkams, traumų tikimybei mažinti bei siekti geresnių rezultatų. Tai buvo sportbačiai, apie kuriuos sunkiai kas galėjo įsivaizduoti, jog jie kada nors pateks į mados žurnalų puslapius.

Visų sporto kompanijų, gaminančių bėgimo avalynę, istorija prasideda ne nuo ko kito, tačiau nuo technologijų, o svarbiausia technologija yra pade, kuri padeda pėdai jaustis komfortiškiau. Būtent komfortas ir leido išplisti kedams už sportininkų treniruočių bazių, o Pumos istorijoje viena svarbiausių šių technologijų buvo Puma RS (Puma Running System), kuri pirmą kartą bėgimo keduose panaudota dar 1986 metais modeliuose Puma RS-100 bei Puma RS Computer. Šie batai buvo gerokai lenkiantys laiką. Puma RS-100 buvo ypač komfortiškas ir mėgiamas bėgikų modelis, tačiau labiausiai išsiskyrė RS Computer, kurį jau tais laikais buvo galima jungti prie kompiuterio bei bateliai rinko tokią informaciją, kaip bėgimo laikas, nubėgtas atstumas bei sudegintos kalorijos.

Turėdami ilgą istoriją, Puma prikėlė nuo pėdos pirštų galiukų iki kulno komfortą suteikiančią RS technologiją bei prisimindami praeitį, kurioje kūrė ateitį, jie sukūrė tai pabrėžiantį modelį Puma RS-X3, kuriame jaučiamos geriausios 90-ųjų sneaker‘ių savybės, kuomet modeliai buvo kuriami iš keletos sluoksnių odos, buvo masyvūs bei turintys daug detalių, tačiau tuo pačiu jie nenuėjo lengviausiu keliu ir neprikėlė tiesiog kurio nors retro modelio, bet sukūrė naują, kuriame išlaikė klasikinį siluetą ir tuo pačiu sukūrė futuristinį, ryškų bei komfortišką naująjį modelį Puma RS-X3, kuriame po X slepiasi “extreme trumpinys, o 3 – tai dar daugiau masyvumo, detalių ir ryškumo.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai