Naujas pulsoksimetras "Medisana PM 100"

Naujas pulsoksimetras "Medisana PM 100"

20 €
ID: 7963028
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 23
Naujas pulsoksimetras "Medisana PM 100"
Daugiau nuotraukų (6)

Skelbimo aprašas

Visiškai naujas su dėžute ir apsaugine plėvele, komplekte dirželis ir tik PL/CZ instrukcija.

Pulsoksimetras Medisana PM 100 - tai medicinos prietaisas, kuris nustato kraujo įsotinimo deguonimi (SpO2) lygį ir pulso dažnį. Mažas ir kompaktiškas, pradeda matavimą iškart pridėjus pirštą, gali būti tinkamas tiek suaugusiems, tiek vaikams.

Daugiau informacijos pateiktoje nuorodoje bei video apžvalgoje čia:
https://www.youtube.com/watch?v=F0pv0SIIVCg

- - -
Gauti rezultatai rodomi stulpeline arba linijine diagrama. Pasirenkami 6 skirtingi, lengvai skaitomi ekrano režimai. Įdiegtas išsikraunančios baterijos indikatorius. Nenaudojamas prietaisas automatiškai išsijungia po 8 sekundžių. Rezultatai pateikiami ryškiame, dvejų spalvų OLED ekrane. Reikalingos 2x AAA tipo baterijos, komplekte vartotojo instrukcija.

Techniniai duomenys:
* Dydis: 58 x 35 x 34 mm
* Svoris: 53 g
* Pulso matavimo intervalas: 30–235 dūžiai/min.
* SpO2 matavimo intervalas: 70–99 %

Vokiečių prekės ženklas Medisana jau daugiau nei 30 metų gamina kokybe pasižyminčius produktus sveikatai ir gerai savijautai palaikyti. Šio prekės ženklo produktai leidžia žmonėms lengvai ir patogiai stebėti savo sveikatą namų sąlygomis.

Naudojimas:

Įdėkite vieną pirštą į įrenginyje esančią ertmę pirštui. Įsitikinkite, kad pirštas yra pilnai įdėtas ir pilnai dengia jutiklius. Atleiskite įrenginį, leisdami jam prispausti pirštą. Paspauskite Įjungimo/išjungimo mygtuką, kad įjungtumėte įrenginį. Matavimo metu rekomenduojama nejudėti. Jūsų matavimai bus rodomi ekrane po kelių sekundžių.

- - -
Miestas - Lentvaris, Trakų r. sav.
Siunčiu į DPD arba LP Express paštomatą (+3,00 €).

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai