Prouve

Skelbimo galiojimas pasibaigė!

Prouve

300 €
ID: 7135779
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 2

Skelbimo aprašas

Sveiki. Parduodama buitine chemija. Parduodami moteriski ir vyriski vardiniai kvepalai uz prieinama kaina.

Bei siulau jums uzsidirbti beveik nieko neveikiant iki 300e. Jus tereikia susisiekti su manimi bei uzsiregistruoti mano komandoje pirkti produktus savikaina.

Kviečiame užsidirbti!
Jei neaktualu - pasidalinkite su draugais ;)
Ką galima su Prouve kompanija?

1. Jūs galite tik užsiregistravę, pirkti visą produkciją sau ir savo šeimai SAVIKAINA. Tokiu būdu sutaupote šeimos biudžetą.
Nuo katalogo kainos pigiau yra -25%. O nuo parduotuvėse esančių pvz kvepalų, Jūs sutaupote 10 KARTŲ !!! (Pvz.: Prouve kvepalai kainuoja iki 10 eur, parduotuvėje nuo 100 eur) Skirtumas dar toks - Prouve Jūs gaunate KVEPALUS, o parduotuvėse tualetinis vanduo ir parfumuotas vanduo.

2. Galite sujungti pirmąjį variantą su antruoju. Perkate sau + parodote draugams arba bent įdedate kelis skelbimus per dieną, tiesiog kada turite laiko. Parduodate - uždirbate. Tad Jums lieka skirtumas nuo savikainos ir katalogo kainos.

3. Trečiasis variantas reikalauja kantrybės ir noro iš tiesų dirbti. Čia galite sujungti visus tris variantus. Pirkti sau + parduoti draugams + pareklamuoti kompaniją kitiems. Už tai kad reklamuojame kompaniją kitiems, tai yra užregistruojame kitus žmones į kompaniją mes gauname pinigus už padarytą reklamą. Draugai gali apsipirkti tai pat kaip ir Jūs, tačiau Jūs jų neprarandate kaip klientų, jie tampa Jūsų verslo partneriai. Kada Jūsų užregistruojate draugus ir kuomet jie pradeda pirkti sau, arba tai pat parodo savo draugams produktus, tada Jūs gaunate premiją. Kuo daugiau draugų, tuo didesnė premija, kadangi Jūs padarote didelį darbą - reklamuojate kompaniją.
Reklamą galite daryti visur ir visaip.Pasidalinti socialiniuose tinkluose informacija, papasakoti realiai savo draugams, kur ir kaip tik sugalvojate.

Galite pasirinkti variantą, kurį norite arba visus vienu metu. Tai Jūsų pasirinkimas.

Kontaktai

Pardavėjo kontaktiniai duomenys nėra rodomi, nes skelbimo galiojimas pasibaigė.

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai