Projektavimas + statyba + apdaila/įrengimas iki raktų (Brigada-Master)

Projektavimas + statyba + apdaila/įrengimas iki raktų (Brigada-Master)

Sutartinė
ID: 7776396
Atnaujintas:
Peržiūrėtas: 84
Projektavimas + statyba + apdaila/įrengimas iki raktų (Brigada-Master)
Daugiau
Daugiau nuotraukų (11)

Skelbimo aprašas

Kompleksinė paslauga "Namų statyba + įrengimas iki raktų" apima pilną organizacinių, administravimo ir statybų darbų ciklą: projektavimas + leidimai/suderinimai + statyba + įrengimas + apdaila + gerbūvis + pridavimas.
* * * * *
Brigada-Master® - privačių patyrusių meistrų, atestuotų ir sertifikuotų specialistų savanoriška draugija; europinis brendas.
Brigada-Master® vykdo KOMPLEKSE (visi reikiami meistrai ir specialistai kartu - vieno lango principu) ir be pavienių mono-darbų įkainių pabrangimo:
1. Pilnas buto, namo kapitalinis remontas; rekonstrukcijos;
2. Naujos statybos busto pilnas įrengimas ir apdaila;
3. Namų statyba + įrengimas iki raktų
(projektavimas + leidimai/suderinimai + statyba + įrengimas + apdaila + gerbūvis + pridavimas);
4. Inžinerinių tinklų (elektra, vanduo/nuotekos, ŠVOK ir pan.) projektavimas + įrengimas kartu;
5. Busto įrengimo ir apdailos VIP-projektai.

Užsakovui pageidaujant, darbai atlikami šiais kokybės lygiais priklausomai nuo biudžeto:
Vidutinis *** EURO-standart *** EURO-TOP *** VIP.
Užsakymų/užklausimų forma:
https://brigada-master.wixsite.com/brigadamaster

Papildomai Užsakovui gali būti suteiktos visos reikiamos paslaugos: objekto Administravimas; vykdytojas; leidimų ar suderinimų gavimas; stat.medžiagų ar įrangos paieška ir atgabenimas/iškrovimas, gerbūvio darbai; po statybų šiukšlių išvežimas; objekto valymai po remonto darbų; perkraustymas; baldų atvežimas ir montavimas, sąmatų (darbų ar medžiagų) sudarymas, objekto priežiura ir apsauga, ir pan.
Savo Klientus Brigada-Master® konsultuoja nemokamai.
Formuojamos jungtinės Brigada-Master® konkretaus objekto brigados darbams naudoja tik modernias technologijas, įrankius, medžiagas ir mechanizmus; kokybiškas naujovės, „know-how“.
Brigada-Master® - tai profesionalūs patyrę (12-24 metai) meistrai-praktikai ir kvalifikuoti specialistai, kurie teikia kokybiškas paslaugas statybų, įrengimo ir apdailos sektoriuose. Visi meistrai ir specialistai turi registraciją prestižiniame Brigados-Master Meistrų Registre, kas patvirtina jų veiklos aukštą prof-kompetenciją, atsakingumą ir sąžiningumą.

Brigada-Master® veikla organizuota moderniai ir pasiskirsto i planinius ir skubius (taikomas antkainis) darbus/projektus.
Į Užsakovo kokybišką Užklausimus Brigada-Master® pateikia savo Pasiūlymus.
Pasiūlymui gauti, Užsakovas detaliai aprašo ir pateikia bendrą reikiamų rezultatų (darbų) sąrašą, NEdetalizuojant darbus, jų eigos ar technologijų. Prisega turimus projektus, planelius, brėžinius, dizainus ir dirbamų plotų esančio stovio foto. Darbų sąrašus Brigada-Master® surašo savistoviai galutinės apžiūros ir Užsakymo forminimo metu.
Galutiniai objekto apžiūrai ir test-matavimams atlikti, direct-Pasiūlymui pateikti ir jo derinimui, Užsakymo/Proform Oder įforminimui Brigada-Master® specialistai atvyksta pagal išankstinį susitarimą.

________________________________________

NT vystytojams, gen.rangos bendrovėms, rangovams Brigada-Master® gali pasiūlyti vienos rūšies ir didelių apimčių darbus:
- Elektros instaliacija, silpnos srovės, automatika
- Santechnika, ventiliacija, rekuperacija
- Pakabinamos lubos Armstrong
- Tinkavimas; fasadų restauravimas
- Inžinerinių tinklų projektavimas + jų įrengimas kartu
- ir kt.
Išankstiniam susipažinimui ir nagrinėjimui, Užsakovas pateikia projektus, dizainus; pilną techninę užduotį ir reikalavimus, terminus. Galutinius darbų įkainius Brigada-Master® pateikia per detalią objekto apžiūrą; po techninės užduoties, darbo laiko terminų ir siūlomų atsiskaitymo garantijų įvertinimo - galutinio jų suderinimo vietoje.

Kontaktai

Vardas
Brigada Master
Telefonas
Miestas
Visi miestai
El. paštas

Panašūs skelbimai

VIP skelbimai